2777
2789
عنوان

دلتنگی برای همسرسابق

3229 بازدید | 127 پست

سلام بچه هاخوبین اول بگم ک من ی کاربری خیییلی قدیمی نی نی سایتم ک بارها اکانتم ترکیده والان بایه شماره جدیدواردشدم بعدیکسال،متنم خیلی طولانی میشه ولی عاجزانه میخام بخونید تاخودمو ب فنا ندادم یه مشکل خیلی جدی دارم این روزا که بی نهایت اذییتم میکنه من یه باردوران عقد جداشدم دلیلشم دخالت یکی ازفامیلا وسادگی خودم بود البته قبل ازاینا همسرسابقم بعد ازعقدگف ک پدرش منوبزور گرفته براش وعلاقه ای نداره بهم وکارش یجوری بود که ماهی سه چهارروز همو میدیدیم این بیشترباعث میشد محبتی پیدانکنه بهم،ولی خانواده شوهرسابقم واقعا عاشقم بودن خیلی دوسم داشتن ولی همسرسابقم اصلا محل نمیزاشت بهم انگارک من زنش نبودم گوشیشوی بارم ـندیدم نمیدونم باکسی درارتباط بودیان،خلاصه ی چن باری من پشت سرهمسرسابقم بایکی ازفامیلامون حرف زدم وفحش دادم ک اره اخلاقش اینجوریه وفلان ازشانس بدم ی روز دعواکردیم زدم گوشی روشکوندم همسرسابقمم برداشت برد نگو مکالمات ضبط شده واین همشو گوش میده ازاون روز دیگه رفت ک رفت ن جواب تلفنی ن سخنی ی روزگف ک من همه چیو فهمیدم همه چی روشنیدم اخه ازشانسم ب پدرشوهرمم فحش داده بودم همین دردودلای زنانه 😔،ازاچن روز اینایه رم گرفته بودن دستشون هرکی ازطرف مایاخودشون میرف واسطه رموپخش میکردن ک اینجوری حرف زدن واقعا ی بهونه ای شد ب ای طلاق همسرسابقم گف اگه دوست داشتم میتونستم ازاین اشتباهت بگذرم ولی نمیتونم چهارماه خبری نشدازش منم ب اصرار دامادمون رفتیم مهریموگداشتم اجرا ک بلکه خبری بشه ادش واین شد ماجرای جدایی من ک تاندتها سرزبونابودم ک دختره مقصربوده وحتی بهش پروبال میدادن ک من خیانت کردم بهش😔😔طلاقم دادن،الان بعدمدتهاک بچه هم دارم فیلم عروسیشویکی ازپیجای اتلیه شهرمون گداشته بود وحسابی جاخوردم کسی ک جواب سلام منم بزورمیدادی ماچ وبوسه ای میودبراطرف شمارشوهنوزحفظم پروفایل عاشقانه واسم همسرشودائم میزاره پروفایلش واقعاا تحت فشارم و هربار کلی عذاب وجدان میگیرم ک خودم باعثشم میدونیدانگارک دوسش داشتم وچون اون راضی نشد ادامه بدیم ودرواقع طلاقم داد بدترمیسوزم هیچ عزت تفس واعتنادبنفسی ندارم الان ومدام خاطرات خوب وبد اون روزا عذابم نیده روزی نیس ک بهش فک نکنم بکااینکه همسرم خوبه ولی خانواده اش خیلی اذیتم کردن مدام دلم برای مادرشوهرسابقمم تنگ میشه ک چقد دوسم داشت واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم اون شمارو نمیخواست چرا خودتو اذیت میکنی

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

بعد ازدواج مجدد که آدم فراموش میکنه

وهرگرنه به عقیده من هرچقدر زمام بگذره تا آدم به خودش نیاد.بازم تو گذشته و دلتنگی وانگار نمیخوای قبول کنی تموم. شدمگر که زندگی جدیدی رو شروع کمی

خصوصا ازدواج

البته زمان درست میکنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

چه زندگی سختی بمیرم برات گلم 😔😔😔😔😔

ولی باید فراموشش کنی چاره دیگه ای نداری 💔😔

این کاربر توو سایت مشاوره خیلی خوبه ازش راضی ام اینم ایدیش شاید به دردت خورد foghe_moshavere جلسه اولش هم رایگان 

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

عزیزم به نظرم شما برای هم نبودید بی خیال فراموشش کن اگه وارد زندگی باهاش میشدی ازش متنفر بودی الان 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

عزیزم حتی اگه با اون میموندی ایشون این کارارو برای شما نمیکرد پس خودتو اذیت نکن

فقط اونجایی که میگه: وَ لَیسَ لَهُ غَیری💛و برای او کسی جز من نیست💛🩵تنها چیزی که هرگز بهت خیانت نمیکنه تلاشه...🩵

همه کلیپای عروسی ماچو بغل دارن این عادیه و خود فیلمبردار اینا رو میگه ...وقتی دوست نداشت میخواستیش چیکار زندگی بدون عشق جهنمه

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

فكرشو نكن 

ميدونم سخته 

ولي نميدوني چقدر سخت تره وقتي بري توي زندگي ببيني شوهرت از رابطه باهات اونجوري لذت نميبره 

اونجوري كه بايد دوست نداره 

به چشمش نمياي 

الان كه با شوهرت خوبي ، قدرش رو بدون 

و خانواده شوهر هم ، اولش فرشتن اكثرا 

بعدا همچين حالت رو ميگيرن بيا ببين 

خدا هميشه كنارته ، مطمين باش اونجوري بيشتر عذاب ميكشيدي 

وقتی خوب بودن چرا فوش دادی؟

مقصر جدایی خودت شدی عزیزم

کاربر جدید نیستم.تایپک های ختم قرآنم روگزارش زدید تعلیق شدم💔چیزیم ب گزارش زننده نرسید:).                 مامانِ یه کوچولوی موفرفریم🧿♥️.         ‌‌‌‌‌‌                          هیچ غمی همیشگی نیست...                                          من معجزه شهدا رو به چشم دیدم🌱💚                               

به خاطر بچه ت هم که شده زندگی رو زهر نکن واسه خودت ،خودتو مشغول کن که تایم اضافه واسه فکر کردن به اون نداشته باشی

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه