2777
2789
عنوان

این داستان :خواهرشوهر خاله زنک :|

229 بازدید | 16 پست

من قبلا روبیکا داشتم ولی پاک کرده بودم ؛ دو روز پیش یه کاری پیش اومد که باید روبیکا میریختم انجام میدادم . 

بعد ازونجایی که خواهرنامزدم شمارمو سیو داره به اونم پیام رفته که من روبیکا ریختم ...

وااای بهش فکر میکنم کفری میشم😐 من تا ریختم به ۱۰ دقیقه نکشید یهو دیدم پیام اومد نامزدمم روبیکا ریخت😐 

بعد چند مین زنگ زد گفت اینا کین تو روبینوت ؟ (کلا ۱۵ تا فالو کرده بودم که ۱۰ نفرش پسر بودن اونم مال سااال ۹۹ 🤦🏻‍♀️) گفتم مال قبله اونا کار داشتم یه دقیقه ریختم انجام بدم 

گفت (💩 اسم خواهرش) میگه تازه ریختی که 

گفتم باباااا عجب گیری کردیما من قبلا حساب داشتم به اون خواهرت بگو چشاشو باز کنه اونا همش برای قبله حتی پروفم برای سال ۹۹ 

بعد برگشت گفت اوکیه الا چرا عصبانی میشی چیزی نشده که  

وای یکار بگید فقط سر اون دختره ××× انجام بدم راحت شم 

خونشونم فعلا نمیرم تا ۱ ماه اینا باید زنگ بزنم بهش 

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساس بشی بدتره محل نده

اخه به اون چه ربطی داره انگار داره نگهبانی منو میکنه

بیخیال .اینا تو زندگی زناشویی عاادیه .😂

وای خدایا نجاتم بده یکی دوتام نیستن که ۳ تاااا خواهرشوهر دارم اه😑😑

محلش نذار ار هر کاری بهتره

باش🥲 

ولی اگه دفعه بعدی باشه نمیتونم تیکه کلفت بارش میکنم   

خودت زنگ بزن خواهر شوهرت جوابشو با احترام بده خشمتو هیج وقت برای خانوادش روش خالی نکن تحت هر شرایطی ...

زنگ بزنم چی بگم ؟ 

بگم چقد حقوق میگیری که نگهبانی منو بدی خوبه یا بده ؟؟ 

ولش کن بعدا اگه فرصتش پیش اومد تو یه قضیه دیگه به کسایی که دخالت میکنن تو زندگی بقیه و نخود آش میشن ...

عاا این روشم خوبه جلوی جمع خیت بشه👌🏻

به نظرم کار اشتباهی نکرده، به هرحال دوران نامزدی برای شناخت دوطرف هست. هر شخص دیگه ای هم بود از ۱۵ تا فاور ، ده تا پسر بودن نگران زندگی و آینده ی برادرش میشد.‌ سوال نامزدتون برای رفع همین شک و شبهه بوده. که الحمدلله برطرف شده. به نظرم اگر خواهرشماهم توی دوران نامزدی همچین مواردی رو از نامزدتون دید باید به شما بگه تا شما هم شناخت کسب کنید ،سوال کنید تا با دید درست تر و شناخت کاملتری وارد زندگی بشید

سلام😊 
به نظرم کار اشتباهی نکرده، به هرحال دوران نامزدی برای شناخت دوطرف هست. هر شخص دیگه ای هم بود از ۱۵ ت ...

اخه ما ۴ سالم دوست بودیم اصلا طی چند سال شکاک نبوده ولی این چند ماه که رسمی شدیم خواهرش یکار کرده شکاک شده همش تماسام چک میکنه یا تا یچی میبینه تا از مو رو از ماست نکشه بیرون ول نمیکنه 🤦🏻‍♀️