2777
2789

لطفا اگر کلینیک شنوایی سنجی خوب می‌شناسین کمکم کنید پسر 4سالم صداهامون و خوب نمیشنوه .قبلا فکر میکردم چون بازی هست همش میگه چی ؟الان تازه اومدیم شهر شما سفر فهمیدم تا آخر هفته اینجا هستم از استرس آرامش ندارم هر کس کمکم کنه انشاالله برگردم مشهد به نیابتش حرم امام رضا  سلام میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخصصی آوا یکی از کلینیک‌های شناخته شده در مازندران است که در شهرساری خیابان قارن ساختمان شهریارطبق ...

اسمتو دوست داشتی برام بزار گلم برم مشهد به نیابتتون زیارت کنم

خداخیرت بده التماس دعا پدرومادرم فوت شدن.مامانم سال گذشته.لطفا درحق اونا دعا کن.اسم مامانم منیرهست. ...

چشم انشالله برگردم حتما براتون تک تک دعا میکنم فقط دعا کن پسرم مشکل حادی نداشته باشه امروز تازه میرسم ساری الان گرگانم از بس فکرم درگیره مسافرت برام کوفت شد