خانوما رفتار کلیشه ای و بد مادر شوهر بازم!اینا خانوادگی خیلی یجورین.فک کن مادرشوهرم از اینکه شوهرم دخترشو دوست داره یا اینکه هیچوقت با من دعوا و کتک کاری نداره ناراحت میشه و میگه بهم!یا مثلا محبت مادرمو به شوهرم ببینه یا یه درخواست کوچیک از شوهرم داشته باشه که دیگه واویلاست..من با ایشون تو یه حیاط زندگی میکنم با وجود کلی درگیری که پیش میاد همیشه تو خونه تکونی هاش و مهمونی هاش میرم کمکش و از جون مایه میزارم.بعد این مثلا یه ظرف آش پخته و آورده در خونه ما میمونه پشت در و نمیاد تو فقط دخترمو صدا میزنه با اینکه میدونه دخترم مدرسه هست و خونه نیست!یا مثلا یه ظرفی داشته باشم اونجا یجوری میشوره میاره که قشنگ معلومه اصلا مایع نزده و کلا روغنش مونده تو ظرف.اونم لای در رو باز میکنه یواش میزاره اونجا و میره...خسته شدم از رفتاراش😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.