2821
2789
عنوان

همزاد جن

318 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان صبحتون بخیر من عشقم همزاد داره و تو کارش همیشه مشکلات هست از زندگی ناامید شده حتی از ازدواج با من🙂💔 البته منم مقصر بودم نمیخام راجبش حرف بزنم

میخام راهنماییت کنید که این همزاد همون جن عاشقع. که مانع ازدواج میشه؟ 

نه

کاربر جدید نیستم.تایپک های ختم قرآنم روگزارش زدید تعلیق شدم💔چیزیم ب گزارش زننده نرسید:).                 مامانِ یه کوچولوی موفرفریم🧿♥️.         ‌‌‌‌‌‌                          هیچ غمی همیشگی نیست...                                          من معجزه شهدا رو به چشم دیدم🌱💚                               

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همزاد فک کنم همه دارن حالا خوب وبد داره دقیق نمیدونم الان دختر من اتیسم داره ی نفر گفت همزادش اذیتش ...

همزاد ایجور که من شنیدم اگر نوع بد باشه خیلی برا انسان بده من عشقم حالش اصلن خوب نیست و حتی وقتی تنهاس اذیتش میکنن نگرانشم من مطمعنم اون جن عاشقه که نمیخاد بزاره ازدواج کنه😔

مگه چی گفته همسرت که میگی همزاد داره 

همسرم نیستن ما عاشق همیم 

ایشون گاهی وقتی میخاد بخابه موقع بلند شدن یه دود سیاه مبینه که با دیدنش کلن قفل میشه و بی حس نمیتونه تکون بخوره ناامیده حتی ترک نماز کرده چندتا این دعانویسا هاهم گفتن همزاد خطرناک داره

همزادش خطرناکه پیش دعانویس ماهر بره دعای سنگین بگیره ک بره 

من دختر عمه ام همزاد داشت جوری بد بود ک کاری میکرد دختر عمه ام اعضای خانوادشو میخاست بکشه و مجبور بودن ببرن تیمارستان ولی عمه ام دعای سنگین نوشت براش در عرض یه هفته دختره دوباره خوب شد و همیشه دعا همراهشه ک سراغش نیاد 

بعضیا همزاد های خوبی دارن باعث پولداری و موفقیتشون میشه

همزادش خطرناکه پیش دعانویس ماهر بره دعای سنگین بگیره ک بره  من دختر عمه ام همزاد داشت جوری بد ...

عزیزم شماره تماس یا آدرس دعا نویس رو میگی

عزیزم این همزاد باعث هم میشع که با عشقش لج کنه اخه از زندگی کلن ناامید شده دیشب میگفت تموم شدم نگرانشم الان حتی با منم رو لجه 😔💔

شرمنده نمیتونم شماره بدم  همزادش یا عاشقه یا فرشته ملکوته

خب نمیشه از عمه ات شماره تماسشو بخای بخدا ممنونت میشم عزیزم

هرچی هست خیلی باعث اذیتشه من میتونم حس کنم کار خودشه جدایی انداخته 

خب نمیشه از عمه ات شماره تماسشو بخای بخدا ممنونت میشم عزیزم هرچی هست خیلی باعث اذیتشه من میتونم حس ...

اینجا نمیتونم شماره بزارم ولی شهرستانه و اینک نمیدونم هنوزم اینکارو میکنه یا نه چون قضیه ک گفتم واسه ۷ ساله پیشه