2777
2789

شوهرم به خواهرشوهرم چند ماه پیش یه مقدار پول قرض دادع 

ولی هنوز خواهر شوهرم پس نداده حس میکنم فک کرده همینجوری دادیم و قرار نیس پس بده 

ولی ماهم نیاز داریم به اون پول مستاجریم و دانشجو دانشگاه آزادم و دو ساله لباس نخریدم و ماهی ۹ میلیون قسط داریم 

چیکار کنم

میدونم شوهرم قرار نیست بهش بگه ،میخوام خودم یجوری که بهش بر نخوره بگم که پول لازمیم

خودتو ادم بده نکن

خواهرشوهر من سال تا سال دادششو یادش نمیاد همینکه بی پول میشه داداشم جیگرم میکنه،من هیچ واکنشی ندارم اما ناراحت میشم و بروز نمیدم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ادم بده نکن خواهرشوهر من سال تا سال دادششو یادش نمیاد همینکه بی پول میشه داداشم جیگرم میکنه،م ...

نگم بهش یعنی؟

خواهر شوهرم هیجی کم نداره و از شوهر من میگیره منم زورم میاد میگن چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه

نگم بهش یعنی؟ خواهر شوهرم هیجی کم نداره و از شوهر من میگیره منم زورم میاد میگن چراغی که به خونه روا ...

همسرت باید متوجه بشه 

یا شایدم مثل همسر من زیادی دلسوزه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
همسرت باید متوجه بشه  یا شایدم مثل همسر من زیادی دلسوزه

اره دلسوزه برا خواهرش

ولی من چی بخدا دو ساله لباس نخریدم کفش ندارم 

۶ ساله میخوام برم لیزر موهای زائد نداشتم برم 

دانشجوعم پول برا رفت و آمد و شهریه میخوام 

منم به شوهرم گفتم تا وقتی من نیاز مالی دارم حرومه به کسی بدی