2777
2789

واقعا مستاصلم ک تاپیک زدم شاید منم جای دیگران بودم خنده ام میگرفت 

دخترم خیلی ب یکی از عروسکاش وابسته ست، ی جورایی باهاش زندگی میکنه، همه جا همراهشه 

چن روزی هس ک عروسک رو خونه ی مامانم جا گذاشته و بچه های داداشم، ناپدیدش کردن 

حالا ما هرشب گریه وزاری داریم ک من عروسکمو میخوام... هنوز نگفتم ک برای همیشه رفته

امشب شوهرم همه ی شهرو گشته و پیدا نکرده... 

امشب دخترم میگف مامان اگه براش اتفاقی افتاده یا بلایی سرش اوردن بهم بگو 

ایا راستشو بهش بگم؟ 

از شدت وابستگی، احتمال افسردگی هم هست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم براش

پیدا کنید واسش

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

چقدر میفهمم دخترت رو 

کوچیک که بودم ی عروسک داشتم خیلی دوسش داشتم 

توی هر بازه سنی ی عروسی بود ک خیلی وابسته اش میشدم 

و بقیه هم میفهمدن چون همراهم بود 

پیشم بود 

ی شب ک مث بقیه موقع ها با خودم بردمش بیرون 

تو جیب کاپشن بود ی مغازه پیاد شدم مثل اینکه افتاد اون موقع 

من متوجه نشدم بعدش دیدم نیست 

بابام رفت گشت 

همجارو گشت 

ولی پیداش نشد 

من خیلی دلم شکست خیلی 

ببین طوری ک بعد ای همه سال یادمه هنوز 

رفتن یکی شبیه اش رو برام گرفتن ولی جای اونو واسم نیمگرفتبعد اون اتفاق من دیگه به عروسکی خیلی دل نبستم 

من بشدت عاطفی ام بشدت احساسی 

ترس از دست دادن عزیزان یکی از ترس های بدی ک همش همراهمه 

روان شناس ها وقتی ی مشکلی داری ریز تا بزرگ بچگی رو می‌شکافنده چون اکثر مشکلات روحی روانی در واقع تو بچگی ک به ما وارد میشه ن بزرگی 

بزرگی فقط خودشو نشون میده 

اینارو نگفتم نگرانت کنم یا چی 

ولی یهو یادم افتاد با تاپیکت خواستم درد و دل کنم 

چون خیلی دوسش داشتم (((:

بنظرم از مشاور کمک بگیر میدونی چرا اینو میگم چون مشابه این اتفاق تو بچگی برام افتاد هنوز یادم میفته اعصابم خورد میشه حسرت میخورم که چرا بیشتر مراقب عروسکم نبودم البته شایدم خیلی مسئله ی مهمی نباشه نمیدونم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چقدر میفهمم دخترت رو  کوچیک که بودم ی عروسک داشتم خیلی دوسش داشتم  توی هر بازه سنی ی عرو ...

اخ عزیزدلم 

منم از همین میترسم.... حالا من خیلی کلی گفتم... ترسیدم مسخره بشم یا از حوصله دیگران خارج باشه... خیلی داره بهمون سخت میگذره