تازه ازدواج کردم دعوامون شد از اولشم قیافه میگزفت البته سال اول ازدواجشون باهمه دعوا میکرده خب به هر حال داره میسوزه بسووووز عقده ای ایکبیری تر تو اخلاق گندت بسووووز رفته به همه گفته از وقتی برادرشوهر م تورو گرفته عوض شده منم بع شوهرم یاد دادم اصن جواب سلامش نده تل بیشتر عوض شدنش ببینه اشغال داره میسوزه ازدواج دوممه با یه بچه شوهرمم مجرد همه جاریام دارن آتیش میکرن چرااااا چون قبلن شوهرم بهشون میرسید ولی الان نمیزارم سره سوزن بده به کسی مفت خورا
چرا میرسید بهشثن مگه وضع. مالیشون بد بوده؟ بعدشم دختر خوب یهو با این همه ناراحتی و یدفعه عمل نکن کم کم بالاخره سوهرت میذاشتی تغییر رویه میداد اینجوری انگار بنده خدا هیچ اراده ای نداره میگی نمیذارم و...
چرا میرسید بهشثن مگه وضع. مالیشون بد بوده؟ بعدشم دختر خوب یهو با این همه ناراحتی و یدفعه عمل ن ...
بابا اینقد وضشون خوبه از لس مفت خورن ۲۴ساعته خونه مادرشوهرم وای حرصم میگیره بخدا ماهر ما یه کیسه ب نج میخریم کم میاریم از سوپری حساب دفتری ماهانه میاریم نزدیک ۲تومن بهبعد اینا ۶ماه یه بار برنج میخرن چرا جون مفت خورن همش تلبن خونه مادرشوهرم شوهرم مجرد بود پول تخم مرغ بلال مکزیکی گیلاس همه چی میداد الان دیک نمیده با من لج افتادن آخيش حرص بخورن مفت خورا
من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. . .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️