2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم

183 بازدید | 13 پست

بابام به مامانم واسه چندمین بار خیانت کرده و مامانم مچشو گرفته و مامانم همیشه بعد این موضوع داغون میشه و نمیدونه باید چیکار کنه وقتیم بهش میگم طلاق بگیر میگه به خاطر شما وایسادم وگرنه دله خوشی از این زندگی ندارم...راه حل بگید 

چندسالتونه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پشتوانه مالی نداره چاره ای جز موندن نداره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

آخه بابای شما الان باید به فکر عروس کردن شما باش خیانت مردای سن بالارو نمیتونم درک کنم خیانت که کلا درک کردنی نیست ولی واسه سن بالا اصلا

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

[QUOTE=292784724]وای چقدر بد آخه خدای من به کجا داریم میریم [/QUOTEواقعا چرا بابای من بعد ۳۰سال زندگی باید اینکارو کنه؟!یکی نیس بگه مرد تو دیگ‌ پیر شدی چی میخوای بعد پرو پرو به مامانم میگه یکم امروزی فک کن مرد اسمش خیانته از هر جهتم بهش فک‌کنی کار کثیفیه

آخه بابای شما الان باید به فکر عروس کردن شما باش خیانت مردای سن بالارو نمیتونم درک کنم خیانت که کلا ...

دقیقا منم

مامانم نشسته دم‌گوشم میگه روسری ننه سر دختره نمیدونم دیگ چرا اینجوری میگ:)

[QUOTE=292784724]وای چقدر بد آخه خدای من به کجا داریم میریم [/QUOTEواقعا چرا بابای من بعد ۳۰سال زندگ ...

به خدا که جامعمون خراب شده با این وجود اگه ۳۰ سالم با طرف زندکی کنی امیدی به خیانت نکردنش نیست من خوش خیالو بگو که الان ۸ سال از زندگی مشترکم میگذره پیش خودم خوشحالم میگم خداروشکر شوهرم خیانت نکرده با این اوصاف هیچ وقت نمیشه خیالت از مردای این زمونه راحت باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل