2777
2789
عزیزم اگه میخوای بپرسی انتقال جنین چیه،الهی شکر که نمیدونی و درد امثال منو نکشیدی

ممنون میشم هی نپرسین چقدر هزینه شد

عزیزی که انتقال منفی داشتی درکت میکنم چون خودمم منفی شده قبلا

الان نیاز به روحیه مثبتا دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بیخیال و ریلکس بشین با بچت صحبت کن.اگر انتقال دادی پس الان مادری و مادر بودن مبارکت باشه.فقط انرزی مثبت وقانون جذب.من ۱۲ دور قران خوندم تو حاملگی صلوات که دیگه کف کرده بودم😂

عزیز دلم از اعماق قلبم برات دعا میکنم که به امید خدا مثبت باشه. شما هم برا من دعا کن باردار باشم، یا ...

مممنونم ازت مهربون

انشاالله دامنت سبز بشه زودی و سال دیگه این موقع نی نی بغلت باشه مشغول آروغ گیری باشی و هی پنیر بریزه رو لباست و هی پی پی بزنه بیرون لباساشو کثیف کنه و هی ببری حمومش کنی و عطر تنشو بوووووووبکشی و میلیمتر به میلیمتر تنشو ببوسی و خداتو شکر کنی😘😘😍😍