2777
2789
عنوان

پسر خاله بیشعورم ببینید چی گفته

985 بازدید | 59 پست

بی شعور وسط مهمونی جلوی چهار تا بزرگ تر برگشته میگه شب زودتر می خوابیدید که اینجوری نشه ( منظورش بچه هام بود ) 

دوتا بچه دارم که یکیشون دو سالشه و تازه بیماریش خوب شده بود ولی هنوز بهونه گیر بود سر شام خیلی بهونه گرفت و نتونستم چیزی بخورم گله و شکایتی هم نکردم 

پسر خالمم ده ساله ازدواج کرده بچه نیاورده من و خانواده امم اخلاقمون اونجوری نیست که به کسی کاری داشته باشیم و یامثلا بگیم چرا بچه ندارید و این صحبت های مزخرف ولی اینایی که بچه ندارن تو فامیل مادریم که کم هم نیستن خیلی متلک می ندازن 

منم اهل جواب دادن نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درجا میگفتی دیرخوابیدیم برا گرفتن امار فضولا...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چقدر وقیح

نره خر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه بار ک جواب بدی دیگه مراد نمیکنن. واقعا درک نمیکنم اونایی که میگن اهل جواب دادن نیستیم. پس اهل چی هستین تو سری و توهین 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بهش میگفتی چقد پررو و بی ادب هستی .

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..