2777
2789

سلام دوستانی که اطلاعات طبی دارن راهنمایی کنین لطفا

من یه پسر اوتیسم 13 ساله دارم . قبلش خیلی به پزشکی شیمیایی و رایج ، اعتقاد داشتم هرکاری گفتن کردم . اسید فولیک قرص آهن مکمل واکسن .. آزمایش های غربالگری ... بعد از دوسال که تشخیص اوتیسم گرفتم به پزشکم مراجعه کردم و گفت هیچ توضیحی ندارم . در علم من چیزی برای پیشگیری از اوتیسم نیست. هفت سال بعد یک بارداری ناموفق داشتم که قلب جنین تشکیل نشد و بازهم هیچ توضیح یا درمان یا پیشگیری در علم مدرن براش وجود نداشت .

برای همین و دلایل دیگه به مرور به کل اعتقادم رو به پزشکی رایج از دست دادم . خیلی به ندرت به پزشک مراجعه میکنم و بخصوص داروهاشون رو نمیخورم

الان دوباره باردار هستم (با فرد دیگه ای ازدواج کردم ) . و قبلش با یک طیبب در ارتباط بودم و از عرقیجات و دمنوش ها استفاده میکردم .

نمیدونم میشه که اصلا مراجعه به هیچ پزشک  و ماما نکنم و پرونده پزشکی تشکیل ندم و بدون سونوگرافی و غربالگری ها ... فقط برای زایمان مراجعه بکنم ؟

اگر برم بهم حق انتخاب میدن که همه ی آزمایش ها رو انجام ندم ... یا همه ی نسخه هاشون رو اجرا نکنم؟

کسی تجربه ی مشابه داره ؟ 

یعنی اون موق ازمایش NTانجام دادید؟

14 سال گذشته . دقیق یادم نیست
ولی هر نوع غربالگری که دکتر گفت انجام دادم . همه هم سالم نشون دادن .
گفتن اوتیسم در دوران جنینی قابل تشخیص نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

14 سال گذشته . دقیق یادم نیست ولی هر نوع غربالگری که دکتر گفت انجام دادم . همه هم سالم نشون دادن . ...

اون موق nTو آمینیوسنتز و سل فری اینا نبوده اینا نشون میده ناهنجاریا هارو

اون موق nTو آمینیوسنتز و سل فری اینا نبوده اینا نشون میده ناهنجاریا هارو

اصلا نمیخوام هیچ آزمایش خاصی انجام بدم . بچه ام هرچی باشه مسئولیتش رو میپذیرم . اطمینانی ندارم که با اینهمه اذیت و آزار و هزینه و موش آزمایشگاهی کردن مردم کمک موثری هم بتونن بکنن 

برای زایمان فکر کنم لازم باشه سونو ها بعدم اصلا تو فکر کن این بچه هم اوتیسم داره حاضری دنیا بیاریش؟تو که به هر حال با سونو تشخیص نمیدن خودتم که نمیخوای بری فرض کن اینم اوتیسمه تا سلامت دنیا بیاد منم زیاد حرف دکترا جدی نمیگیرم یه بار میری میگن لاغری یبار میری میگن چاقی و هر کدوم یه چی میگن 

برای زایمان فکر کنم لازم باشه سونو ها بعدم اصلا تو فکر کن این بچه هم اوتیسم داره حاضری دنیا بیاریش؟ت ...

اگر واقعا تشخیص میدادن فرق میکرد
همین سندروم دان هم که تشخیص میدن اکثرا اشتباه میگن مردم رو موش آزمایشگاهی کردن
توکل برخدا کردم و تصمیم دارم زیر نظر طبیب سنتی باشم 

سونوگرافی یکی دوبار دیگه ... واسه بررسی قلب و جفت و ... اون آخرها هم واسه شرایط زایمان
ولی پرونده تشکیل بدیم مرتب نمیفرستن سونوگرافی ؟
من 14 سال گذشته از بارداری و زایمانم نمیدونم الان شرایط چطوریه . دوست دارم کلاس آموزش بارداری و زایمان شرکت کنم مثلا ولی دوست دارم برای دریافت خدمات بهم حق انتخاب بدن 

اگر واقعا تشخیص میدادن فرق میکرد همین سندروم دان هم که تشخیص میدن اکثرا اشتباه میگن مردم رو موش آزم ...

کلا توی بارداری ۳ بار یا ۴ بار میفرستن سونو یبار قلب یبار جنسیت یبار اعضای بدن مثل قلبو و اینا که سالم باشه یبارم وضعیت جنین برای زایمان 

عزیزم اوتیسم بیماری نیست که بشه از زمان جنینی تشخیص داد یه اختلاله. مثل مشکلات رفتاری یا عدم ارتباط با اطرافیان. حتی تشخیصش زمان ۲ سالگی هم قطعی نیست. این بچه ها ارتباط چشمی نمیتونن برقرار کنن یا درکی از روابط اجتماعی ندارن. بیماری از لحاظ جسمی ندارن. حتی ممکنه خیلی هم با هوش باشن و تو درسا موفق باشن. معمولا میگن به خاطر استرس مادر حین بارداری به وجود میاد . اما آزمایشات ان تی برای تشخیص سندروم داون هست که اگه کامل انجام بدین تا ۹۸ درصد تشخیصش درسته.

عزیزم اوتیسم بیماری نیست که بشه از زمان جنینی تشخیص داد یه اختلاله. مثل مشکلات رفتاری یا عدم ارتباط ...

متاسفانه جنین ام سقط شد
قلب نداشت دعا کنین خدا به منم بچه ی سالم عطا بکنه 

متاسفانه جنین ام سقط شد قلب نداشت دعا کنین خدا به منم بچه ی سالم عطا بکنه 

وای خیلی ناراحت شدم‌ ‌. امیدوارم خدا هر چه زودتر یه بچه سالم و سلامت بهتون بده. توکلتون به خدا باشه