2777
2789
ینی کسایی ک تنبلی تخمدان دارن حامله نمیشن؟؟

چرا میشن البته اگه شدید باشه نه

کسایی ک تنبلی دارن یا از چاقی یا کم تحرکی

باید لایف استایلشونو عوض کنن ورزش کنن رژیم بگیرن تا شدتش کم شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تصمیم گرفتم ۷تا۸صبح برم پیاده روی

ببین صبح زود پا شو شب زود بخواب قبل ۱۲ ... چیپس پفکر هرچی ک مغازه میفروشه انواع کنسرو نوشابه قند هرچیی تو مغازه هست نگهدارنده شرکتی نخور .... لبنییات دوغ شیر ماست محدود کن نخوری بهاره چون تخمدان تنبل میکنه ورزش سبک کن یوگا کن .... چیزایی طبیعی بخور شکر قند حذف کن کربوهیدارت حذف کن بزن اینترنت میاره .... سبزیجات زیاد کن ببین من با همه این کارا کردم الان پریودیم منظم منظم دیگ سیاه سیاهم نیست لکه بینی ندارم و الان باردارم .... من نتیجع شو دیدم ... راستی عنبر نسا هم خوبه حتما تو پریودیت دود بده کیست هارو اب میکنه و عفونتت میبره

ببین صبح زود پا شو شب زود بخواب قبل ۱۲ ... چیپس پفکر هرچی ک مغازه میفروشه انواع کنسرو نوشابه قند هرچ ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت بنظرت دکتر برم یا نه .این کار رو بکنم کفاف میده؟؟

چه دکتری رفتی؟ من سر پسرم متوجه شدم تنبلی دارم ۱۱ماه طول کشید باردار شدم.

دکتر زنان رفتم یه داروهایی داد مصرف کردم ولی فک نمیکنم خوب شده باشم چون بعدشم هنوز پریودم عقب میفته

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت بنظرت دکتر برم یا نه .این کار رو بکنم کفاف میده؟؟

کنار دکتر رفتن اره بهتره زیر نظر متخصص زنان باشی جایی خوب  هرجایی نرو ... به نظرم ی ۳ ماه اینکارا بکن ببین وقد تغییر میدی