2777
2789
عنوان

ارنباط با خدا فقط با نماز میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتقاد ندارم ب این چیزا... :))

همم دوست داری با خدا ارتباط برقرارکنی هم نمی‌خوای به خودت سختی بدی با یه آدم عادی هم که بخوای ارتباط برقرار کنی باید کلی تلاش کنی

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
من تجربه خودم گفتم با اینکه اون چنان مذهبی نیستم  درواقع اول راهم....

ممنون از راهنماییتون حتما امتحانش میکنم 

منم اصلا مذهبی نیستم ولی  حس خلع دارم ک فک میکنم با خدا پر میشه نمیدونم

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)

خدا گفته نماز رو برای یاد من بپا دارید...و دوباره گفته منو یاد کنید تا شما رو یاد کنم...

چون پرسیدی دارم میگم، من قبلنا نمیخوندم..کلا هم تو خانواده مذهبی نبودم و نیستیم...اما زمانی که شروع کردم اول وقت خوندن..همش افسوس سالهایی که نخوندم رو میخورم که چرا قبلا یه نفر بهم نمی‌گفت که آنقدر خوبه و من اصن برای چی باید بخونم..حالام هر جور دوست داری...این بیان به تجربه بود..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
ببین من خیلی سعی کردم خالصانه نمازم رو بخونم بعدش دلم لرزید......یدفعه بغض گرفت منو باورت میشه؟ ا ...

قشنگه ولی خب امتحان میکنم حتما 

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)

وقتی رفتی توخیابون تاوقتی دست بلندنکنی تاکسی برات نگه نمیداره براارتباط گرفتن باخداهم قطعایه کارایی لازمه که انجامش بدی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دلیل اینکه احساس نمیکنی یعنی تو شرایط سخت زندگی هستی باید بدونی خودت باید برای زندگیت تلاش کنی و بسازیش همه چیز رو گردن خدا ننداز اینطوری راحت‌تری مسئولیت زندگی خودتو بپذیر 

مهم نیست دین و مذهب داری یا نه فقط به کسی ظلم نکن همین