بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا گفته نماز رو برای یاد من بپا دارید...و دوباره گفته منو یاد کنید تا شما رو یاد کنم...
چون پرسیدی دارم میگم، من قبلنا نمیخوندم..کلا هم تو خانواده مذهبی نبودم و نیستیم...اما زمانی که شروع کردم اول وقت خوندن..همش افسوس سالهایی که نخوندم رو میخورم که چرا قبلا یه نفر بهم نمیگفت که آنقدر خوبه و من اصن برای چی باید بخونم..حالام هر جور دوست داری...این بیان به تجربه بود..
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
دلیل اینکه احساس نمیکنی یعنی تو شرایط سخت زندگی هستی باید بدونی خودت باید برای زندگیت تلاش کنی و بسازیش همه چیز رو گردن خدا ننداز اینطوری راحتتری مسئولیت زندگی خودتو بپذیر
مهم نیست دین و مذهب داری یا نه فقط به کسی ظلم نکن همین