2777
2789
عنوان

ارنباط با خدا فقط با نماز میشه؟

373 بازدید | 40 پست

من نماز نمیخونم وای بشدت خدا رو قبولش دارم چن بازیم خضورش رو تو زندگیم دیدم چلی چن وقتیه ک نیستش حسش نمیکنم چیکار کنم حس میکنم دیگه منو نمیبینه ینی حتما باید مذهبی باشم و دعا و نماز بخونم ک توجه کنه؟

قصد بحث ندارم نمیخامم بحثی ایجاد کنم

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز اول اذان بخون

تاثیرش می بینی عزیزم😍❤

انگار خدا با شما حرف میزنه

ده دقیقه طول میکشه گل جانم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خدا هست ما ازش دور میشیم...

به شخصه کار اشتباهی میکنم گناهی ازم سر میزنه ازش دور میشم خیلی باید تلاش کنم تاحس وحال قبل بیاد سراغم

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

نه فق نماز نیست نماز یکیشه که خیلی خیلی زیاااد تاثیر داره توی ارتباطت با خدا

یبار امتحان کن

وقتی میخونیش به معنیش توجه کن از رو عادت اون کلمات رو بیان نکن

انگار که داری باهاش حرف میزنی

چون واقعا داری باهاش حرف میزنی.....

آرامش خاصی پیدا میکنی بعدش 

نماز اول اذان بخون تاثیرش می بینی عزیزم😍❤ انگار خدا با شما حرف میزنه ده دقیقه طول میکشه گل جانم

اعتقاد ندارم ب این چیزا...

:))

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)

اگه واقعا دوست داری با خدا ارتباط برقرار کنی نیت کن و نماز بخون حتما هم سعی کن اول وقت بخونی حتما حضور خدا رو حس میکنی حیفه حس به این قشنگی رو نادیده نگیر

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
اعتقاد ندارم ب این چیزا... :))

بخون کم کم میفهمی عزیزم❤❤

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد