ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 عنوان چی میشه که یه مرد نمیخاد زنش توخونش بمونه و بیرونش میکنه 262 بازدید | 24 پست زنه باحیاو قانع و زیبا ازنظرخیلیها و ازدواجشونم باخواست خودپسره بوده،مشکل مالی هم نداره 1402/03/05 | 18:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2taranomm عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1678 یعنی چی بیرونش میکنع؟این چه سوالیهمگه مشکلات مردمو میشه اینجور قضاوت کرد باید. رفت شنید. هردو طرفوولی واکنشای اینجوری. قطعا اون اقا طبیعی و. نرمال نیست
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 حتما یه مسئله ای بوده که شما نمیدونی الکی که نمیشه من اون زنم و هیچ مشکلی نبود فقط نمیخاست خونه باشم
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 عزیزم هیچ کس از دل دیگری خبر نداره..نمونش خودم همه اطرافیانم حتی خانواده خودم فکر میکنن چقدر خوشبختیم چون شوهر خیلی مردم داره و حفظ ظاهر میکنه اما نمیدونن هر لحظه جنگ و دعواس بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 عزیزم هیچ کس از دل دیگری خبر نداره.. نمونش خودم همه اطرافیانم حتی خانواده خودم فکر میکنن چقدر خوشبخ ... من اون زنم و هیچوقت دلیل کارشو نفهمیدم
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 من اون زنم و هیچ مشکلی نبود فقط نمیخاست خونه باشم خب اینجا مسئله فرق کرد...یا شوهرت ی مسئله ای درمورد تو یا خانوادت فهمیده و نیاز ب فکر داشته یا اعصابش جای دیگه درگیر بودهیا سوم رو جایز نیست بگم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
2taranomm عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1678 من اون زنم و هیچوقت دلیل کارشو نفهمیدم یهو از خونت بیرونت کرد؟!قبلش باهم دعثایی نداشتید؟اعتیاد. خیانت ؟؟
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 خب اینجا مسئله فرق کرد... یا شوهرت ی مسئله ای درمورد تو یا خانوادت فهمیده و نیاز ب فکر داشته ... بگو لطفا خواهش میکنم
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 یهو از خونت بیرونت کرد؟! قبلش باهم دعثایی نداشتید؟ اعتیاد. خیانت ؟؟ خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم میزد دلیلشم نمیفهمیدم خودشم هیچوقت چیزی نگفت که بدونم علتشو
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 بگو لطفا خواهش میکنم خیانت😶 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
فرفری_موی_بدنساز عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1421 خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم ... خدایی نکرده بحث خیانت نیس؟
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم ... شاید یکی دیگه دلشو برده خیلی دردناکه متاسفم اصلا دلم نمیخواست همچین حرفی بزنم خودمم تقریبا تو همچین شرایطی ام 🥲 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉