ملکه_خودم_میشم مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 عنوان چی میشه که یه مرد نمیخاد زنش توخونش بمونه و بیرونش میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست زنه باحیاو قانع و زیبا ازنظرخیلیها و ازدواجشونم باخواست خودپسره بوده،مشکل مالی هم نداره 1402/03/05 | 18:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 خدایی نکرده بحث خیانت نیس؟ من چیزی ندیدم چون جرات نزدیک شدن بهش رو نداشتم همش تهدید میکرد به خداهنوزم نمیدونم دلیلش چی بود
2taranomm عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1678 خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم ... خب دعوا و. داد و. بیداد. یعنی مشکل عصبی عزیزمببین ادما بعد مسایل اینجوری همششش دنبال علتن همش بازنگری. میکنن نوشخوار ذهنیمن خواهرانه بهت پیشنهاد میکنم از یه مشاور و. روانشناس کمک بخوای تو مسیر پذیرش ذهنی همراهیت کنه
فرفری_موی_بدنساز عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1421 من چیزی ندیدم چون جرات نزدیک شدن بهش رو نداشتم همش تهدید میکرد به خداهنوزم نمیدونم دلیلش چی بود از اول ازدواج رفتارشون با شما همین بوده؟ یا ب تازگی
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 کسیو بیاره خونه؟ آره شاید و اینکه تو جلو چشمش نباشی شاید ازت خجالت بکشه یا کلن از چشمش افتاده باشی ببخشید رک میگم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 من چیزی ندیدم چون جرات نزدیک شدن بهش رو نداشتم همش تهدید میکرد به خداهنوزم نمیدونم دلیلش چی بود طلاق گرفتی اگه آره ترو خدا بیخیال شو روزی هزار بار خدا رو شکر کن ک آرامش برگشته ب زندگیت...اگه شرایطش رو داری با ی مشاور حرف بزن نریز تو خودت اصلن بهش فکر نکن مردک ارزش فکر کردنم نداره والا بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 خب دعوا و. داد و. بیداد. یعنی مشکل عصبی عزیزم ببین ادما بعد مسایل اینجوری همششش دنبال علتن همش بازنگ ... مشاور دوباررفتم هردوبار فقط گفت زودترجداشو ولی علتشو نگفت یبارگفت عشقی بینتون نیست
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 مشاور دوباررفتم هردوبار فقط گفت زودترجداشو ولی علتشو نگفت یبارگفت عشقی بینتون نیست اگه عشق نباشه اینجوری میشه؟
ملکه_خودم_میشم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1350 طلاق گرفتی اگه آره ترو خدا بیخیال شو روزی هزار بار خدا رو شکر کن ک آرامش برگشته ب زندگیت... اگه شرا ... کاش میدونستم عیبمو دلیل ازهم پاشیدن زندگیمو
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 کاش میدونستم عیبمو دلیل ازهم پاشیدن زندگیمو گفتم ک الکی فکرتو درگیرش نکن چون لیاقتتو نداشته بای مشاور دیگه مشورت کن زندگیتو ببر ب ی سمت دیگه انشاالله خوشبخت بشی❤ بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉