2777
2789
عنوان

چی میشه که یه مرد نمیخاد زنش توخونش بمونه و بیرونش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست
خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم ...

خب دعوا و. داد و. بیداد. یعنی مشکل عصبی عزیزم
ببین ادما بعد مسایل اینجوری همششش دنبال علتن همش بازنگری. میکنن نوشخوار ذهنی
من خواهرانه بهت پیشنهاد میکنم از یه مشاور و. روانشناس کمک بخوای تو مسیر پذیرش ذهنی همراهیت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسیو بیاره خونه؟

آره شاید و اینکه تو جلو چشمش نباشی شاید ازت خجالت بکشه یا کلن از چشمش افتاده باشی ببخشید رک میگم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
من چیزی ندیدم چون جرات نزدیک شدن بهش رو نداشتم همش تهدید میکرد به خداهنوزم نمیدونم دلیلش چی بود

طلاق گرفتی اگه آره ترو خدا بیخیال شو روزی هزار بار خدا رو شکر کن ک آرامش برگشته ب زندگیت...

اگه شرایطش رو داری با ی مشاور حرف بزن نریز تو خودت 

اصلن بهش فکر نکن مردک ارزش فکر کردنم نداره والا

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خب دعوا و. داد و. بیداد. یعنی مشکل عصبی عزیزم ببین ادما بعد مسایل اینجوری همششش دنبال علتن همش بازنگ ...

مشاور دوباررفتم هردوبار فقط گفت زودترجداشو ولی علتشو نگفت یبارگفت عشقی بینتون نیست

کاش میدونستم عیبمو دلیل ازهم پاشیدن زندگیمو

گفتم ک الکی فکرتو درگیرش نکن چون لیاقتتو نداشته بای مشاور دیگه مشورت کن زندگیتو ببر ب ی سمت دیگه انشاالله خوشبخت بشی❤