2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هیچ کس از دل دیگری خبر نداره..

نمونش خودم همه اطرافیانم حتی خانواده خودم فکر میکنن چقدر خوشبختیم چون شوهر خیلی مردم داره و حفظ ظاهر میکنه اما نمیدونن هر لحظه جنگ و دعواس

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
من اون زنم و هیچ مشکلی نبود فقط نمیخاست خونه باشم

خب اینجا مسئله فرق کرد...

یا شوهرت ی مسئله ای درمورد تو یا خانوادت فهمیده و نیاز ب فکر داشته 

یا اعصابش جای دیگه درگیر بوده

یا سوم رو جایز نیست بگم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
یهو از خونت بیرونت کرد؟! قبلش باهم دعثایی نداشتید؟ اعتیاد. خیانت ؟؟

خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم میزد دلیلشم نمیفهمیدم خودشم هیچوقت چیزی نگفت که بدونم علتشو

بگو لطفا خواهش میکنم

خیانت😶

خیلی پنهان کاربود سرمسایل خیلی الکی و پیش پاافتاده ازنطرهمه ،دعوا و دادو بیداد راه مینداخت وحتی کتکم ...

شاید یکی دیگه دلشو برده خیلی دردناکه متاسفم اصلا دلم نمیخواست همچین حرفی بزنم خودمم تقریبا تو همچین شرایطی ام 🥲