منم تو فکرش هستم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم میخوام اول کلاس ثبت نام کنم خود استاد مدل گیتارو بهم بگه
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گیتار یاماها بخر البته اگر بتونی اصلش رو پیدا کنی من که چند سال پیش که انقدر فیک تو بازار نبود خریدم
از تو یوتوب به جایی نمی رسی حتما کلاس برو اگه می خوای حرفه ای ادامه بدی
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
بنظرت اول با یوتیوب شروع نکنم بعد ک یکم راه افتادمدبرم کلاس؟ واس پیشرفت سریعتر
نه هر چیزی رو باید اصولی بری آدما بنده ی عادتاشونن وقتی تو یک چیزی رو اشتباه یاد بگیری و تمرین کنی عادت میشه و واقعا بدا
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑