2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بلد بودیم چجوری بااین مردا باید رفتار کرد که حال و روز خودمون این نبود

بلدی نمیخاد چون درست تربیت نشدن,,, جالب میدونی چیه?? همین مردا وقتی مجرد بودن مثه سگ میوفتادن به جون ننه باباشون وقتی ازدواح میکنن یادشون میاد عزیزشونن

خیلی دردناکه زندگی با آدم قدرنشناس

اره عزیزم . طبق تجربه ی خودم میگم این مردا عوض نمیشن ، باید هر جوری هست بااین قضیه کنار بیای 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
ادم نیسن نمیفهمن منم کارایی براش کردم که هیچکس نکرد ولی ندید و نمیبینه...

دیگه هیچوقت محبتش نکن منم همین تصمیم رو گرفتم دارم کم کم بی حس میشم نسبت بهش با وجود سه ماه عقدی 😞

بلدی نمیخاد چون درست تربیت نشدن,,, جالب میدونی چیه?? همین مردا وقتی مجرد بودن مثه سگ میوفتادن به جون ...

حالا آدم دلش ازین میسوزه که خانواده هاشون آدم حسابشون نمیکنن و هر چقدر بیشتر به پسرشون بی محلی میکنن پسره بیشتر براشون یقه جر میده

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
کاش هیچوقت ازدواج نکنن همچین مردای بی لیاقتی 

اخه تا مجردن مثه سگ میوفتن به جون ننه باباهاشون وقتی ازدواج میکنن یادشون میاد باید مهربون باشن با خانوادشون,, فقط موندم اگه زن بده و دشمنشونه چرا زیر ی سقف باهاشون,,, ماها مشکل تربیتی داریم