بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزرگ ترین سوتی که نیست ولی یبار داشتیم میرفتیم کافه قلیون با خانواده . بعد سر سفره بودیم خواهرم گفت سیر نمیخورم اونجا دهنم بو میده گفتم مگه قراره بوس کنی کارگرارو
چندوقت پیش رفتم کوبیده بگیرم، تازه بازکرده بود قیمت مناسب میداد، سفارشمو دادم، بعد پرسیدم چند گفت 15 گفتم دو سیخش؟ 😑 عاخه بچه سیخی 7 تومن ادامس دستت میدن از خجالت فقط عرق ریختم
اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
بعد تو ذهنم *مثلا واسه اینکه سوتی ندم* خودمو اماده کردم که الان میگه مرسی منم میگم خواهش میکنم
بعد هیچی نگفت اومد بره من گفتم مرسی😂😂
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
بزرگترینش که نمیشه گفت ولی اخرینش اینه که من با یه خط دیگ شمارم تو واتساپ برای یکی فرستادم بعد اون به شماره ام اس داد که اشتباه فرستاده بودی ها الان جدا از سوتی که شماره خودم اشتباه نشتم هنگم از کجا درستش اوره
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ی بار خیلی جدی با یه نفر که از خودم خیلی بزرگتره حرف میزدم که خیلی اتفاقی یه کلمه ای رو به جای یه کلمه ی دیگه گفتم که اصلا ربطی نداشت اونم از خجالت سرخ شد منم داشتم آب میشدم🤕😂