2777
2789
عنوان

کسی میدونه درآمد کیک پزی چطوره؟

360 بازدید | 23 پست

خیلی علاقه دارم 

ولی اگه در آمدش خوب باشه میخوام برم سراغش و براش وقت بزارم و هزینه کنم 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

خیلیه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیییلی علاقه دادم ولی نمیدونم‌چطور شروع کنم‌

البته تو خونه هم باشه و سفارش بگیرم 

خیلی کیک خامه ای درست میکنم کیکهای کافیشاپی و کیکهای عصرونه و فنجونی...درست میکنم اما بخام سفارش بگیرمو تابحال انجام ندادم کسی هست راهنمایی کنه من یه درامدی داشته باشم و مشتری رو چطور جلب کنم 

چقد مثلا

من همین هفته ی کیک سفارش دادم۳۸۰.حالا تو فرض کن روزی چندتا کیک سفارش میدن که حالا ی کیلو ۳۸۰دراومده.دو کیلو یا بالاتر سفارش بدنن خیلی درمیاره یا همون یک کیلو

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
منم خیییلی علاقه دادم ولی نمیدونم‌چطور شروع کنم‌ البته تو خونه هم باشه و سفارش بگیرم  خیلی کی ...

پیج بزن کارات رو بزن 

به همشهری هات که پیج بزرگ دارن تبلیغ بده 

کیک هات رو ببر واسه کافه ها 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
عزیزم خودت يا اطرافیان تو این کار بودن؟  یا همینطور از دور فکر میکنه درآمدش خوبه؟

اشنامون درست میکنه.بنظرم درآمدش بیشتر از خیلی کارای دیگس