2777
2789
عنوان

کسی میدونه درآمد کیک پزی چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 23 پست
عزیزم خودت يا اطرافیان تو این کار بودن؟  یا همینطور از دور فکر میکنه درآمدش خوبه؟

از اینکه ی کیک سفارش میدیم چقدر گرون میشه 😂😂😂😂بعد میشینیم پول موادش حساب میکنیم یک چهارم هم پول مواد نداده . منظورم قنادی نیست کیک خونگی گرونه

پیج بزن کارات رو بزن  به همشهری هات که پیج بزرگ دارن تبلیغ بده  کیک هات رو ببر واسه کافه ...

کجا پیج بزنم من نمیتونم اینستا نصب کنم...

چطور کیکامو ببرم کافه؟؟کجا یه همشهری گیرم بیاد بگم برام‌تبلیغ کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین هفته ی کیک سفارش دادم۳۸۰.حالا تو فرض کن روزی چندتا کیک سفارش میدن که حالا ی کیلو ۳۸۰دراومده. ...

خب مثلا کیکی که 380 فروخته 

خودش چقدر هزینه کرده براش؟ 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
اشنامون درست میکنه.بنظرم درآمدش بیشتر از خیلی کارای دیگس

نمیدونی حدودا ماهی چقدر درآمد داره تقریبا؟ 

کجا پیج بزنم من نمیتونم اینستا نصب کنم... چطور کیکامو ببرم کافه؟؟کجا یه همشهری گیرم بیاد بگم برام‌ت ...

تو همون اینستا باید تبلیغ بدی 

اینستا خیلی میتونه کمک کنه به پیدا کردن مشتری و معروف شدن تو شهر 

خب مثلا کیکی که 380 فروخته  خودش چقدر هزینه کرده براش؟

قطعا کمتر چون فقط فوندانتش قیمت داشت که اونم از کیک۲۹۰رسونده به ۳۸۰

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
نمیدونی حدودا ماهی چقدر درآمد داره تقریبا؟ 

تقریبا شاید بالای هشت نه تومن شایددددد شایدم بیشتر

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨