من چهار تا تو دو روز زدم الان چهار پنج روز میگذره هنوز نشدم
مجردی؟
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه باردار نباشی تا چند روز دیگه بالاخره پریود میشی دیگه من قبلاً آمپول پروژسترون زدم ولی یادم نمیاد چند روز بعدش پریود شدم بعدشم فکر کنم باقرص پروژسترون زودتر پریود شی منکه هر موقع میخوردم به پنجمین قرص که میرسید پریود میشدم البته ایرانیشو میگما
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
نمبدونم دکتر که رفتم گفت ضخامت دیوار رحمت زیاد شده بعد اینکه یه چیزی هم گفت تو رحمم هست معلوم نبود ...
آهان انشالله که بارداری ولی برای منم یه بار دکتر لخته دید گفت شاید باردار باشی آزمایش دادم منفی بود دارو داد برای اینکه اون لخته با پریودیم بیوفته چون ممکن بود کیست بشه فکر کنم چرا آزمایش نمیدی خیالت راحت شه