2777
2789

من جک دارم و باید بگم وله وله 

یعنی میری رو یه دست انداز کلا ماشین انگار شاسی نداره 

دیفرانسیلش ضعیفه فکر کنم 

کلا پول بابت ماشین چینی نده 

تازه من صفر خریدم اگر صفر نباشه که پراید بخری بهتره

من جک دارم و باید بگم وله وله  یعنی میری رو یه دست انداز کلا ماشین انگار شاسی نداره  دیف ...

بله واقعا درسته  چینی  لیفان  داشتم  افتضاح بود   از ان وی ام  شناختی داری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گرامى x22 pro حجم موتورش ٩٠٠ سى سى و توربو هستش كه با حجم كم موتور توربو خيلى كارايى خاصى نداره و از طرفى ماشينهاى توربو هميشه مخارجشون بيشتر از ماشينهاى تنفس طبيعيه. جك تا حدودى خودشو بهتر نشون داده و البته اونم يه سرى مشكلات خاص خودشو داره اما معدل كل جك خوبه

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

ما برامون جک دراومده

دیگه ته بودجمون در اون حد بود

۲۰۶ داریم 

مونده با چی مقایسه کرد خب ما میخوایم یه رده ماشین بهتر سوار شیم میدونیم جک از ۲۰۶ بهتره

بین جک و x22 خب جک از لحاظ فنی بهتره

X22 ظاهرش قشنگتره

استارتر گرامى x22 pro حجم موتورش ٩٠٠ سى سى و توربو هستش كه با حجم كم موتور توربو خيلى كارايى خاصى ند ...

به نظرتون چه ماشینی اسم بنویسم واسه قرعه کشی؟

میتونیم تقریبا ۴۰۰ تومن جور کنیم

یه پارس هم پدرم داره که اگه ماشین ارزش داری  تو قرعه وجود داشته باشه، می‌تونیم اونم بفروشیم بذاریم روش