2777
2789
عنوان

من چی کار کنم خانما

235 بازدید | 17 پست

دیروز دختر خالم با دخترش میرفتن خونه مامانم قرار بود شبو بمونن چون شوهرش خونه نبود منم به شوهرم گفتم قرار شد ماهم بریم تو راه تصمیم گرفتیم یه سر به بازار بزنیم مامانم بچه هارو برد خونه منو دختر خالمو دوتا دخترامون رفتیم بازار بعد شوهرم زنگ زد من از ترس داشتم سکته میکردم اول جواب ندادم بعد دیدم دوباره زنگ زد دادم به دخترم جواب داد گفت رفتیم بازار پرسید مامان جونم باهاتونه گفتم بگو آره با ماست میخواستم به مامانم زنگ بزنم دسپاچه شدم زنگ زدم به شوهرم  زود قطع کردم اونم دوباره زنگ زد مجبورا برداشتم قلبم داشت میومد تو دهنم که نکنه الان بگه گوشی رو بده به بچه ها  آشکارا دستام می‌لرزید بعد شوهر دختر خالم زنگ زد گفت کجایی اینم راحت گفت بازارم از اونجام داریم میریم خونه خاله شبم میمونیم بعدم یه کم خوش و بش کرد نو قطع کرد حتی بهش اطلاع نداده بود ولی چقد راحت بود ولی شوهر من همیشه مجبورم می‌کنه دروغ بگم اگه میگفتم مامانم همرام نیست می‌گفت چه غلطی میکنی بازار بعدش زود اسنپ گرفتیمو اومدیم خونه

منو دختر خالم همسنیم من یه دختر آزاد بودم  من دانشگاه میرفتم اون تا پنجم دبستان درس خونده بود نشسته سر دار قالی من تو شهر بزرگ شدم رفتم تو روستا اون تو روستا بزرگ شده والان تو شهر زندگی می‌کنه دختر منو دختر اون هم سنن چقد پدرش بهش بال و پر داده چقد اعتماد بنفسش خوبه خانمی شده واسه خودش راحت تو جمع صحبت می‌کنه ولی دختر من چی شده یه دختر  گوشه گیر شده میگه من هر طوری من رفتار میکنم که بابا بهم گیر نده بازم میگه چرا تو جمع این کارو کردی چرا کش و قوس رفتی این معنی بد میده (واقعا معنی بد میده؟) چرا اینطوری نشستی   

با اجازه خودش هم برم یه جایی باز استرس دارم که الان زنگ میزنم چی بگم بهش  چی کار کنم از دستش

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید

وقتی اخلاق شوهرتو میدونی چرا بهش اطلاع نمیدی دروغ و پنهون کاری تا یجایی جوابه ولی اگه یروز بفهمه دیگه بهت اعتماد نمیکنه وضعیتت رو بدتر نکن با این کارا 

خودت استرس میکشی 

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂 

خدا صبرت بده با این شوهر 

هم خودتو پیر میکنه هم بچه هات ضربه میخورن ،موقع ازدواج چرا دقت نکردین؟اگر شرایطش رو دارین با فن و سیاست ام شده ببرینش پیش مشاور یا ما آدمی که حرفش برو داره پیشش صحبت کنین یه مقدار‌ نصیحتش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم ولی ترک عادت مرض یه سری اخلاقاست که تادم مرگ باادمن  الان شوهرمن به چیزی گیرنمیده ولی کارش براش مهمتر به مازیاداهمیت نمیده خیلی خواستم درستش کنم راه حل گرفتم ولی ۱۵ ساله همینه 

کاملا درکت میکنم ولی تامیدان دست این مدل مردا میفته فکر میکنن حق با اوناست آدمو کلی از موفقیتاش عقب میندازن بنظرم باید توهم شخصیت خودتو رشد بدی تا بفهمه آدمک مصنوعی نیستی ک تحت کنترلش باشی وبرای خودت عقل وشعور داری 

وقتی اخلاق شوهرتو میدونی چرا بهش اطلاع نمیدی دروغ و پنهون کاری تا یجایی جوابه ولی اگه یروز بفهمه دیگ ...

من باید همیشه  مادر پیرمو بکشم با خودم همه جا هیچ وقت حق ندارم تنها برم جایی همیشه طوری رفتارر می‌کنه که ترجیح میدم خیلی چیزا رو بهش نگم من که دیگه جوون نیستم خجالت میکشم به یکی بگم شوهرم نمیزاره تنها بیرون برم

کاملا درکت میکنم ولی تامیدان دست این مدل مردا میفته فکر میکنن حق با اوناست آدمو کلی از موفقیتاش عقب ...

دیگه هیچی برام نمونده  به شدم تو این زندگی

خودت بهش رو دادی  از چی می‌ترسی ؟؟؟؟  قاطع جوابش رو بده  کوتاه نیا  به جای د ...

انگار زبونم قفل میشه جلوش  همیشه سرکوبم کرده یه ترسی ازش تو دلم دارم همیشه وقتی از درر میاد تو ته دلم میلرزه

درکت میکنم ولی ترک عادت مرض یه سری اخلاقاست که تادم مرگ باادمن  الان شوهرمن به چیزی گیرنمیده ول ...

اونم هیچ اهمیتی به منو بچه ها نمی‌ده همیشه دیر میاد خونه وقتی هم میاد یا تلوزیون تماشا می‌کنه یا سرش تو گوشیه یا خوابه

بدبینه بددهنه دست بزن داشت که الان خیلی جلوی خودش میگیره چون تو پزشک قانونی پرونده داره دهن بینه 

کلکسیونیه واسه خودش

اونم هیچ اهمیتی به منو بچه ها نمی‌ده همیشه دیر میاد خونه وقتی هم میاد یا تلوزیون تماشا می‌کنه یا سرش ...

من که الان بیست ساله بااین بی خیالیاش ساختم به خاطربچه هام اصلا مارونمیبینه گاهی وقتادیگه نمیکشم ولی چاره ای ندارم