2777
2789
عنوان

علایم نشتی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 6384 بازدید | 46 پست

من 34 هفته زایمان داشتم و خداروشکر بچم سالم بود و نیاز به دستگاه هم نداشت انشاالله که به وقتش زایمان میکنی عزیزم ولی اگه یه وقتم خواست زودتر بیاد استرس نداشته باش. در پناه خدا باشی، حتما بیا خبر بده چی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ابکی تره قاطی کردم میگم نکنه دسشویی دارم کیسه اب نباشه ولی هست چون الان یکسره خیسی پامو حس میکنم ...

الهی پس پاشو برو بیمارستان، من نمیدونستم بعد زایمان گفتن عفونت داری فک کنم عفونت باعث میشه کیسه آب زود پاره بشه و الان بچه ها اکثرا زودتر از موعدی که دکتر میگه دنیا میان خصوصا اگه دختر باشه 

چه خوب که به حرف اونا گوش نکردی به موقع به دنیا اوردی

آره شوهرم گفت خسته بودی و گرما کشیدی 

بریم خونه استراحت کن و آب بخور درست میشه و همینم شد

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
الهی پس پاشو برو بیمارستان، من نمیدونستم بعد زایمان گفتن عفونت داری فک کنم عفونت باعث میشه کیسه آب ز ...

منم بهداشت گفت عفونت داری ولی دکترم اهمیت نداد گفت ازمایشت خوبه چیزی نیست دائما استرس داشتم عفونت داشته باشم باعث زایمات زودرس شه امادگیشو هم ندارم خونم به هم ریختس دخترم عفونت کلیه داشت تازه مرخص شده فردا وقت اسکن داره خلاصه کلی کار دارم 

منم بهداشت گفت عفونت داری ولی دکترم اهمیت نداد گفت ازمایشت خوبه چیزی نیست دائما استرس داشتم عفونت دا ...

ای واااای من چه سخت کسی پیشت نیست بگی بیاد کمکت ریخت و پاش خونه مهم نیست فدای سرت سلامتیت ن مهمتره اگه عفونت داشتی احتمال داره پاره شده باشه چه دکتر نفهمی باید عفونت برطرف می‌کرد. من اصلا نمیدونم کی عفونت گرفته بودم و اصلا هم آمادگی زایمان نداشتم ولی خواست خدا بود. حالا شمام صبر کن اگه آب ریزش بیشتر شد زودتر برو بیمارستان اگه مادر یا خواهرت نزدیکند زودتر بهشون خبر بده بیان پیش دخترتون 

ایشالا اب بخورم حل بشه یکی دوساعت صبر میکنم دخترم بیدار شه بعد میرم توکل به خدا

سلام عزیزم دکتر رفتی؟

چی بهت گفت؟

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤