2777
2789
عنوان

علایم نشتی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 6384 بازدید | 46 پست
من 34 هفته زایمان داشتم و خداروشکر بچم سالم بود و نیاز به دستگاه هم نداشت انشاالله که به وقتش زایمان ...

سلام گلم گفتی خبر بدم بهت صبح اومدم بیمارستان بستری شدم چون سابقه سزارین داشتم سزارین شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم زایمان کردم گلم

سلام عزیزم مبارکه به سلامتی به یادت بودم دیروز گفتم بیام ببینم چی شد البته چون مث خودم بود علائم حسم گفت داری زایمان میکنی، بچه چطوره؟ خودت چطوری عزیزم 

سلام عزیزم مبارکه به سلامتی به یادت بودم دیروز گفتم بیام ببینم چی شد البته چون مث خودم بود علائم حسم ...

سلام گلم ممنونم هر دو خوبیم امروز مرخص میشیم بچه یکم ضعیفه که ایشالا حل میشه 

سلام بسلامتی قدمش پرخیر و برکت باشه،ببخشید وزن نی نی چقدره؟ توی دستگاه رفت؟

سلا ممنون خواهش میکنم ۲کیلو و نهصد تو دستگاه هم نرفت خداروشکر مشکلی نداره فقط باید به موقع شیرش بدم که قندش نیفته

سلام عزیزم زایمان کردم گلم

عزیز دلم ❤

مبارک باشه 🌸🌸🌸🌸

قدمش مبارک باشه 🌹🌸🍼

زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه بحق امام زمان💚💚❤❤🌹🌹💕

چن کیلو به دنیا اومد گلت؟😍

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
سلا ممنون خواهش میکنم ۲کیلو و نهصد تو دستگاه هم نرفت خداروشکر مشکلی نداره فقط باید به موقع شیرش بدم ...

الحمدلله 

حسابی سیرش کن 

امیدوارم فرزند صالحی براتون باشه 

انشاالله باقیات و صالحاتتون باشه💚💚💚💚

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک میشه دعا کنی منم این ماه باردار شم🥺🥲

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)

خب خداروشکر، إره عزیزم اصلا نگران نباش دختر من وزنش 2100بود ولی خداروشکر رشدش خوب بود و دکتر راضی بود و خیلی هم باهوشه. الهی همیشه در کنار هم سلامت باشین عزیزم