2777
2789

من هیچی یه روز توی مغازه نشسته بودم آقای دست به دست میاد گفت مبارک باشه گفتم دمت گرم معنی تعهد فهمیدیم

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چک کردن گوشیش..چندبار اینجوری مچ گرفتم بعدش دیگه زرنگ شد چیزی نمیزاشت بمونه اما حس شیشمم میگفت ی چیزی هست، تلگرام و ایتاشو بدون اینکه بفهمه رو‌گوشی خودم نصب کردم اونحا هم پیاماشو میدیم کلی مدرک جمع کردم.. و تمام جداشدم

بنظرم بدترین عذاب تو دنیا اینه که همیشه با شک زندگی کنی

مثل اینه طناب اعدامو‌ شلو سفت کنن 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
چک کردن گوشیش..چندبار اینجوری مچ گرفتم بعدش دیگه زرنگ شد چیزی نمیزاشت بمونه اما حس شیشمم میگفت ی چیز ...

خوشبحالت ک ب ارزوت رسیدی🤣😭من به خونوادم گفتم میگن حتما تو عرضه نداشتی بترسونیش ک خیانت نکنه

ربطی نداره،خیانتکارا ذاتشون همینه استغفرالله خدام نمیتونه جلوشونو بگیره ک‌ نکنن

واقعا مثل اعتیاده.درست بشو نیستن.هرچقدر هم بگن دیگه تکرار نمیکنیم دروغه

چک کردن گوشیش..چندبار اینجوری مچ گرفتم بعدش دیگه زرنگ شد چیزی نمیزاشت بمونه اما حس شیشمم میگفت ی چیز ...

چطور تونستی .من هر کاری میکنم نمیتونم روووشیش کاری انجام بدم.اصلن گوشیشو ۲ ثانیه از خودش جدا نمیکنه

چطور تونستی .من هر کاری میکنم نمیتونم روووشیش کاری انجام بدم.اصلن گوشیشو ۲ ثانیه از خودش جدا نمیکنه

ی سری ک دعوا داشتیم الکی گفتم گوشیتو بده ببینم میخام ببینم ی شماره ایو سیو داری یانه بعد گوشی خودمو اماده گذاشتم ک وقتی کد پبامک شد سریع بردارم وارد کنم، بهشم گفتم نگا نکن نمیخام ببینی چ شماره ایو میخام چک کنم 

من زنداداشم خیلی به شوهرم چشم داره بیشرف اهل دعا وجادو هم هست پدر و مادرمم کشیده سمت خودش هرچی به مامانم اینا میگم ازش طرف داری میکنن یه بار شوهرم خودش گفت بهم زنگ زده گفته خونه تنهام بیا شوهرمم گفته نه بهش گفته بود اگه تو نیای یکی دیگه میاد خیلی بیشرفه نمیدونم چیکار کنم الانم خونشون رو دارن میارن نزدیک ما کلی ناراحتم به شوهرمم کلی حرف میزنم میگه خیالت راحت از بابت من ولی اصلا خیالم راحت نیست اینقدر بیشرفه کلی ریدم بهش بازم با بابام اینا میاد خونمون