2777
2789

تو فکرشم یه بوتیک جمع و جور بزنم میخولم بدونم اکثرا حضوری میخرین یا انلاین

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مارک و جنس و سایز بدونم قطعا انلاین میخرم

چطوری مطمئن بشین؟ چرا قطعا آنلاین؟

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
چطوری مطمئن بشین؟ چرا قطعا آنلاین؟

ی سری مارک هست که من از اون همیشه خرید میکنم هم از جنسش راضیم مرگ نداره هم سایزش را میدونم چه سایزی مناسب من و همسرم هست 

به خاطر همین اگه بدونم کسی اینارو داره قطعا انلاین میخرم که اسیر بازار و این ور و اونور نشم

الحمدلله رب العالمین ...
حضوری .دو دفه انلاین خریدم .یه دفه سایزش درست نبود .یه دفه جنسش بد بود

منم خیلی خودم ضربه خوردم از پیج های معتبرم خرید کردم... خیلی دوست دارم ریسک کنم مغازه بزنم ولی هی ناامید میشم میگم پر مغازه... یا تو این گرونی کی میاد لباس بخره...😂😂

ی سری مارک هست که من از اون همیشه خرید میکنم هم از جنسش راضیم مرگ نداره هم سایزش را میدونم چه سایزی ...

ممنونم عزیزم

بیشتر حضوری....انلاین ریسکه برای لباس ولی لوازم آرایش فانتزی خوبه هم تنوع بالا دارع هم قیمتا ارزون

چی توجه تون رو جلب میکنه میرید داخل مغازه؟ به نظرت بنر بزرگ ببینید که قیمتا پایین میرید داخل؟ یا لباسا قشنگ و تمیز چیده شده باشن؟

چی توجه تون رو جلب میکنه میرید داخل مغازه؟ به نظرت بنر بزرگ ببینید که قیمتا پایین میرید داخل؟ یا لبا ...

قیمت خیلی خیلی تاثیر داره همچنین کیفیت....برا خودم اول قیمت بعد کیفیت با این اوضاع اقتصادی ولی اول با قیمت پایین شروع کن تا قلق مشتریات دستت بیاد

قیمت خیلی خیلی تاثیر داره همچنین کیفیت....برا خودم اول قیمت بعد کیفیت با این اوضاع اقتصادی ولی اول ب ...

خودمم قصدم همینه... میگم حلال وار شروع میکنم تا اخرش ... به امید خدا... ممنون از پاسخگوییت