2777
2789
عنوان

از برآورده شدن آرزوم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 17 پست
وای الهی  اگه تلاش کن و توانایی اون کار رو داشته باشه به علاوه علاقه و استعداد یقینا موفق میشه ...

خیلی استعداد داره خیلی تو یه لحظه  میتونه گریه کنه بخند اخم کنه دیالوگ بگ 

کلاس بازیگری میره ولی خیلی سخته ک بتونی دیده بشی خیلی سخته بازیگری یه پروژه پیچیده است خیلی ها بخاطر همین دیده نشدن گذاشتن کنار  ولی من دوست ندارم دخترم ناامید بشه چون خیلی عشق داره 

اون ناامید بشه قلب من از جا کنده میشه بخدا جدی میگی 

خیلی استعداد داره خیلی تو یه لحظه  میتونه گریه کنه بخند اخم کنه دیالوگ بگ  کلاس بازیگری م ...

نگران نباشید و از خدا صلاح دخترتونو بخواین اگه صلاحش بازیگری بود بازیگر خوب و موفقی بشه در هر صورت به هرچی که به صلاحشه برسه مطمئن باشید تو اون لحظه تو بهترین حالشه و سعادتمند میشه مطمئنم شمام سعادتشو میخواین

منم تو همین تجربه م که گفتم خدمتتون برا شغلی که تو آزمونش شرکت کردم خیلی خیلی زحمت کشیدم حتی بخشی از سلامتیمو یه مدت از دست دادم ولی نهایتا به بهتر از اون شغل رسیدم و مطمئنم این نتیجه دعاها و درخواست یه شغل خوب از خدا بوده الانم بهم قدرت انتخاب بدن بین این دوتا شغل حتما شغل فعلیمو انتخاب میکنم

امیدوارم برا دختر شمام هر چی صلاحه پیش بیاد

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.