2777
2789

داریم بین چ نعمتهایی زندگی می‌کنیم و قدر نمیدونیم 💔

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😞ناراحت شدم حتما روزای سختی رو می گذرونی 

متاسفم که کاری ازم بر نمیاد ای کاش مجازی نبود و می تونستم دعوتت کنم خونه امون

البته من با خانواده زندگی می کنم 

منتها مجردم و خیلی احساس تنهایی می کنم

می تونستیم دوستای خوبی بشیم

شاید می شد تو دنیای فانتزیم وارد خانواده ام بشی و باهم رفت و امد کنیم

یکی از همسایه های ما شرایط شما رو داره

سخته خب مطمئناً ولی باشگاه میره؛درسشو میخونه؛میره استخر؛سینما؛دور دور؛سفر و...

وضعیت مالیش خوبه و ارث زیادی بهش رسید و همین باعث شده که زیاد بهش فشار نیاد و بتونه خودشو جمع و جور کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خدا حفظشون کنه

خدا خودت رو حفظ کنه عزیزمممم❤

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
یکی از همسایه های ما شرایط شما رو داره سخته خب مطمئناً ولی باشگاه میره؛درسشو میخونه؛میره استخر؛سینم ...

منم اوضاع مالیم خوبه درس هم میخونم اما هیچی مث جمع خانواده نیست 

انگار دارم کابوس میبینم

منم اوضاع مالیم خوبه درس هم میخونم اما هیچی مث جمع خانواده نیست  انگار دارم کابوس میبینم

مجردی؟

اگه مجردی امیدوارم که یه ازدواج موفق داشته باشی

اینجوری تاحد زیادی اوضاعت بهتر میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵