2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شده دو سه ماه ی بار متاسفانه داری یایسه میشی. چند سالته. بچه داری؟

35سال.سه تا دکتر تشخیص یایسگی‌دادن .اخرین دکتری که‌دارم میرم میگه با توجه به اینکه دیواره رحم خیلی نازک هست و‌سطح‌هورمون خیلی بالاست  اصلا نباید هیچییی خونریزی داشته باشی و این خونریزی غیرطبیعیه.خیلی نگرانم

ولی ورا هفت روزه تموم میشه و‌پاک میشم و مثل پریودی هست

35سال.سه تا دکتر تشخیص یایسگی‌دادن .اخرین دکتری که‌دارم میرم میگه با توجه به اینکه دیواره رحم خیلی ن ...

اوایل هر چند ماه ی بار خونریزی هست. الحمدالله بچه داری. برای بعضی‌ها پیش میاد .منم شیمی درمانی کردم دیگه نشدم. 

اوایل هر چند ماه ی بار خونریزی هست. الحمدالله بچه داری. برای بعضی‌ها پیش میاد .منم شیمی درمانی کردم ...

چند سالگی دیگه نشدی؟شیمی درمانیت مربوط به رحم و تخمدان بود یا اینکه چون شیمی درمانی کردی دیگه اثر گذاشت رو رحم و اینا و باعث شد پریود دیگه نشی

اوایل هر چند ماه ی بار خونریزی هست. الحمدالله بچه داری. برای بعضی‌ها پیش میاد .منم شیمی درمانی کردم ...

شما هم قبل تموم شدن دو سه ماهی یه بار هفت روز پریود میشدی یا چه جوری بود؟

شما هم قبل تموم شدن دو سه ماهی یه بار هفت روز پریود میشدی یا چه جوری بود؟

من ناگهان قطع شد. آخه من شیمی درمانی کردم. ولی دوستم مثل شما شد. بعد هی فواصل بیشتر شد تا الان یکسالو چند ماهه نشده

من ناگهان قطع شد. آخه من شیمی درمانی کردم. ولی دوستم مثل شما شد. بعد هی فواصل بیشتر شد تا الان یکسال ...

نمیدونید  اینو که ازمایش هورمونیش و سونوش هم قبل قطع شدن کامل, یایسگی رو نشون داد یا بعد اینکه کامل قطع شد ازمایشش  نشون داد 

منظورم اینه همون زمانی که چند ماه یه بار پریود میشد دکتر بهش گفته بود یایسگی زودرس هست یا گفته بود تنبلی تخمدان؟