2777
2789
عنوان

جواب آزمایشم منفی بود

217 بازدید | 22 پست

ماه اول اقدام بودم

پریود نشدم

رفتم آز دادم جوابش منفی بود ولی همچنان پریود نشدم و فقط ترشح دارم

هرچیم چیزای قاعده آور میخورم هیچ که هیچ

۲۹اردیبهشت باید میشدم

چی بخورم پریود بشم؟ 😬

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه بیشتره عقب انداختی یه سونو بده

میگم من باردارم.هفته ها اول

خیلی خفیف درد پریودی دارم و امروز یهو ترشح بی رنگ داشتم.نگران کننده نیست؟

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

بدنت تاحالا اسپرم ندیده بذاش جالب بوده رفته تو هنگ. چه عجله ای داری واس پری؟؟؟ صبوری کنی استرس نداشته باشی اگه باردار نباشی یهو پریود میشی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

حالا نخور، من دختر خالم بی بی زده منفی بوده، آز رفته اونم منفی بوده دیگه خلاصه ی چند وقد بعد میر سنو که ببینه کیست داره یا نه که دکتر میگه خانوم شما دوماهه باردارید و الانم هفت ماهشه دخترخالم😁

میگم من باردارم.هفته ها اول خیلی خفیف درد پریودی دارم و امروز یهو ترشح بی رنگ داشتم.نگران کننده نیس ...

مبارک باشه چند هفته ای؟نه ترشح که طبیعی برای بعضیا زیاده برای بعضیا کم برای من خیلی کمه درد پریودی هم طبیعی 

یه ماه بیشتره عقب انداختی یه سونو بده

نه دیگه یه ماه نیست که

۲۹اردیبهشت باید میشدم

امروز ۴خرداده

۶روزه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
میگم من باردارم.هفته ها اول خیلی خفیف درد پریودی دارم و امروز یهو ترشح بی رنگ داشتم.نگران کننده نیس ...

نه تا سه ماه اول درد پریودی و یهو ترشح عادیه

منم سر بارداریای قبلیم همینطور بودم