2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی باکیفیت و قیمت مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Beko دارم چندین ساله 9کیلو. خدارو شکر راضیبم .الانم نمیدونم قیمتش چنده 

چن روز پبش تاپیک گوشی بود که اسمش چیه و راضی هستین یا نه تعریفشو کردم تقریبا فرداش صفحش شکست 😐

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃

من خودم دوو دارم عالیه دوسال قبل ۱۵ تومن دادم الانو نمیدونم چندباشه ولی فک کنم بالای سی تومن باشه مامانمم جدیدا پاکشوما گرفته ۲۵ تومن خالمم پاکشوما داره راضیه ولی یه خالم بست داره ده تومن گرفته فک کنم اونم میگه خوبه کار راه اندازه ولی هرچه قدر پولشو بدی انقدر میتونی روش حساب کنی لباس شویی ماله من و مامانم از زمین تا اسمون فرق داره با اینکه خیلی اختلاف ندارن حالا چه برسه به ۱۰ تومنی

در بالا یعنی چه مدلی؟ 

در بالا ،اونایی ک درشون از بالاشون باز میشه

اونایی ک دربشون شیشه ای وسطشونه بخر

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر