2777
2789

منم مثل تمام دخترای دنیا عاشق شدم اونم عاشق پسری که از دار دنیا خودش بودو غروری که از همه چیز بیشتر دوسش داشت ، درست شیش ماه پیش این آدم دل منو برد منم تمام وقت خودمو واسه این آدم گذاشتم کم کم دیگه خودمو یادم رفت وقتی قهر بودیم من پیشقدم میشدم و همین باعث میشد فک کنه خیلی از من سر تره ولی اصلا اینطور نبود من فقط عاشق تر بودم ، الان که دارم اینارو میگم نمی‌دونم چند روز گذشته که دیگه باهاش حرف نزدم چند روز گذشته که دیگه خودم اول پیام ندادم فقط میدونم الان دوباره دارم به حالت قبل برمیگردم الان میفهمم من وارد رابطه سمی شده بودم چون فقط من داشتم خودمو وقف اون رابطه میکردم یادم رفته بود منم زندگی دارم ، یادم رفته بود منم آرزو داشتم وقتی آدمایی رو میدیدم که موفق هستن میگفتم نه مهم عشق هست ولی اشتباه نکنید ، اینارو میگم که هم به خودم و هم به تمام دخترایی که الان دارن واسه یکی که رفته گریه میکنن بگم بابا ، ما ها یادمون رفته چه قدر واسه خودمون ارزش قائل بودیم ، یادمون رفته باید غرور داشته باشیم ،یادمون رفته آدم قحط نیست ، زود تر خودتونو جم و جور کنید ، زود تر به خودمون بیاییم که دنیا در حال جلو رفتنه واسه ما واینمیسه که بخواییم عزاداری کنیم بعد شروع کنیم به زندگی کردن ، ماها یادمون میره که خوشبختی ما بستگی به خودمون داره نه حضور یه آدم تو زندگیمون 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفات چقد قشنگ بود کاش منم بتونم تمومش کنم💔

چند وقت پیش حتی اگه تاپیک های منو هم ببینی میفهمی که خیلی وقت پیش منظورم نیس ، منم دقیقا حال تورو داشتم میدونستم که باید تموم کنم اما نمیتونستم ، شبی که تمومش کردم تا همین دو روز پیش فقط گریه کردم و از خدا خواستم برگرده ، اما یهو سرد شدن یهو یادم اومد من ارزشم بالا تر این حرفاست چرا باید فقط خودمو واسه یه آدم اینقدر کوچیک کنم در صورتی که اون منو بلاک کرده 

بهت افتخار میکنم ک خودتو از ی رابطه سمی نجات دادی مطمئنم ی ادمی ک لیاقتتو داره سر راهت قرار میگیره

مرسی عزیزم بالخره باید به رابطه های نیم بندمون خاتمه بدیم تا آرامش پیدا کنیم 

نمی‌دونم کی احتیاج داره که اینو بشنوه ، اما باید تمومش کنی ، وقتی چند وقته تو اول پیام میدی ، باید تمومش کنی وقتی اون آدم حس عذاب وجدان بهت میده ، حس ناکافی بودن بهت میده ، باید تمومش کنی تا خودت تموم نشی 

چند وقت پیش حتی اگه تاپیک های منو هم ببینی میفهمی که خیلی وقت پیش منظورم نیس ، منم دقیقا حال تورو دا ...

شماره و چت و عکساتونم حذف کردی؟

خیلی. سخته واقعا

ما دو ساله با همیم خیلی وابستشم بنظرت چجوری تمومش کنم😓

شماره و چت و عکساتونم حذف کردی؟ خیلی. سخته واقعا ما دو ساله با همیم خیلی وابستشم بنظرت چجوری تمومش ...

اره وقتی بلاکم کرد منم از سر لج تموم عکسامونو و چتا رو پاک کردم ، حتی چند روز بعدش دوباره پیام دادما ولی وقتی دیدم باز داره طاقچه بالا میزاره تا بهای بیشتری بهش بدم منم دیگه ولش کردم ، بیرون اومدن از رابطه درست خیلی راحت تره ، تا رابطه سمی ، منم چند روزه که حالم خوب شده ولی بالاخره تمومش کردم ،الان که دارم از دور به رابطم نگا میکنم میبینم من خیلی خودمو نادیده گرفتم و همین باعث شد اون فک کنه خیلی بهتره