2777
2789
عنوان

خواب اموات ک یه چیزی بهم گفت

107 بازدید | 7 پست

من یه مشکلی دارم ک حل نمیشه یه جورایی 

دیگه ناامیدم و داغون از اینده، ی شب پدر بزرگم ب خوابم اومد و بهم گفت یه کاریو باید انجام بدم و حتی من بایه اغایی تو مراحل اشنایی بودیم اونموقع اومد گفت نمیشه اینی ک اخر اومده( بیدار ک شدم دونستم همونه ک دارم باهاش اشنا میشم) بااون اغا بعد چن جلسه ک اومدن خونه بهم خورد واقعا هرچن من خوابمو چن ماه قبلش دیدم

دوستان تا حالا کسی همچین چیزی پیش اومده براش ک باانجامش ب نتیجه برسه؟

بیاد برام بگید لطفا

من خواب مادربزرگمو دیدم گریه میکردم میگفتم طلاقم میده اونم گفت طلاقت میده یواشی گفت همه چیز درست میشه...حالا نمیدونم میگن هر چی مرده ها بگن تو خواب درسته...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داره واصح بهت میگه،، انجامش بده

یه بار وقتی اون اقاهه رفت یادم اومد ک انجامش بدم چون قسمت اول خوابم گفته بود ک اون نمیشه 

ولی یه دور دیگه انجام میدم

من وقتی میخاستم برم دانشگاه یه رشته رو میخاستم انتخاب کنم شب خواب بابامو دیدم که فوت شده اول اینکه تو خواب خوشحال بود دارم میرم دانشگاه و بعد بهم گفت این رشته نرو رشته خوبی نیست.ولی من همون رشته رفتم والان چندسال فارغ التحصیلم ولی بیکار

من وقتی میخاستم برم دانشگاه یه رشته رو میخاستم انتخاب کنم شب خواب بابامو دیدم که فوت شده اول اینکه ت ...

فکر کنم اونا تو عالم برزخن وخیلی چیزارو میدونن ک ما بی خبریم فقط اجازه شو شاید ندارن ک بگن