2777
2789
عنوان

چرا بابام اینجوری شده؟

161 بازدید | 8 پست

سلام خانما. پیشاپیش ببخشید که همچین سوالی میپرسم.چون استرس دارم و میخوام بدونم که برای پدر و یا شوهرشما هم همچین مشکلی تابه حال پیش اومده یانه!؟

امروز پدرم کلا سرکار نرفت و رفت دکتر؛قبلش هم چندساعت تو حموم بود و بعدش دیدم که داره لباس زیرهاشو تو حیاط میشوره.الان از مامانم شنیدم که متاسفانه بابام خونریزی کرده(خونریزی آلت تناسلی) وبه همین دلیل دکتر رفته.حالا از بابام آزمایش گرفتن ویه سونو براش نوشتن.دکتر یکی از احتمالاتش عفونته.

حالا من استرس دارم که نکنه سرطان باشه😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا از عفونت زنانه سر در نمیارم چه رسد مردانه. ولی انشاالله خیره هرچی باشه دکتر متوجه میشه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
احتمالا مشکل پروستاته نترس درمان میشه. بایدتو حمام شیو کنن معاینه راحت باشه.

ببخشید برای اطرافیانتون پیش اومده؟آخه من ومامانم خیلی استرس داریم تا جواب آزمایش بیاد

ببخشید برای اطرافیانتون پیش اومده؟آخه من ومامانم خیلی استرس داریم تا جواب آزمایش بیاد

دقیق اینکه علایم چی بوده ندیدم...اما تو فامیل مشکل پروستات دارن ..حتی دور از جون سرطانش رو هم دارن...اما خوب زندگیشونو میکنن.. حاد نیست معمولا