2777
2789

فک کنم کار درمانی خوب باشه. از اول حالت w نشسته؟؟ ک حالت گرفته

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مطمعنی کودکت کمبود ویتامین دی نداره؟ 

بچه‌هایی پاهاشون پرانتزی یا ضربدری میشه که کمبود ویتامین دی سه داشته باشن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

پسر من اینجوری بود 

۱۰۰۰۰۰ تا دکتر بردمش گفتن خوب میشه کاریش نداشته باش اگر تا ۵ ..۶ سالگی خوب نشد کفش میدیم.. اگرم تا ۸..۱۰ سالگی کاری نکنید مجبوریم جراحی کنیم

الان پسرم ۵ سال و نیمشه و خدارو شکر بدون هیچ کاری درشت شده

فقط مچ پاش به طرف داخله که ارثی هست و کاریش نمیشه کرد 

هر کی هرجا میدید مارو گیر میداد به پای بچه

از فامیل تا تو خیابون

خون به دلمون کردن

اول بردیم پزشک کودکان گفت فعلا ویتامیناشو بدین

باز دیدیم بقیه ول کن نیستن‌ . تا میومد خودمون یادمون بره شروع میکردن به دلمون استرس مینداختن

از چندتا پزشک معروف نوبت گرفتیم بردیم همشون گفتن برین ۳ سالگی اگه این مشکلو داشت بیارینش

تو این سن مشکلی نیست 

خوب شد خودش😐

عزیزم مطمعنی کودکت کمبود ویتامین دی نداره؟  بچه‌هایی پاهاشون پرانتزی یا ضربدری میشه که کمبود و ...

بردم دکترعزیزم زینک پلاس و ویتامین دی گفت هرروز بده تا 6 ماه دیگه بیارببینمش

هر کی هرجا میدید مارو گیر میداد به پای بچه از فامیل تا تو خیابون خون به دلمون کردن اول بردیم پزشک ...

الهی شکر دکتر ب منم گفت خوب میشه ولی من مادرم ،میدونی که مادرا چقدر کم صبر وکم طاقتن

الهی شکر دکتر ب منم گفت خوب میشه ولی من مادرم ،میدونی که مادرا چقدر کم صبر وکم طاقتن

آره آرهههههههه

اصلا الان یادآوری شد برام حالم بد شد

خودم استرس داشتم بقیم مدام میگفتن و می پرسیدن

خیلیییی روزای بدی بود

یا اونایی که خاطره دستگاه بستن به پای بچه های فامیلشونو میگفتن ......

ان شاء الله که واسه پسر شمام خوب میشه

می بردمش دکتر یه بچه هایی رو میاوردن با مشکلات عجیب غریب باز راضی میشدم مشکلش همین باشه

آره آرهههههههه اصلا الان یادآوری شد برام حالم بد شد خودم استرس داشتم بقیم مدام میگفتن و می پرسیدن ...

دعا کن عزیزم برام که پسر منم خوب بشه ...الهی که همیشه شادباشی عزیزم وغمی تودلت نباشه