2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عادت میکنه فقط نترسونش

یکم حرف زدم باهاش فقط انگار راحت نبود چون نمی‌ترسید گوگل که زدم نوشته بود اگه بدش بیاد یا بترسه خودشو میزنه به در و دیوار و گاز میگیره ولی بچه خیلی ارومه🥺

خواهش میکنم چند تا آگهی بچسبونید تو پارک برسونید به صاحبش

عروس هلندی بدون صاحب اصلیش افسرده میشه

من 3 سال قبل عروسم رفته هنوزم یادم می افته گریه میکنم 

تازه جفتشم تو خونه بعد از 3سال فراموشش نکرده

براش یک قفس بخر . چای اب و غذاشو مشخص کن.

ارزن و تخمه کتان بخر.تشویقی بخر تاکید می‌کنم اگه میخوای بهت عادت کنه توی دستت تشویقی بریز بگو بیا بیا با مهربونی اولاش مخالفت میکنه دیدی نیومد تشویقی رو بزار پایین تو خونه بزار آزاد باشه.

هفته ای یکبار واسش هویج و تخم مرغ از بهش بده حتما سفیده تخم مرغ آب‌پز رو بده.

باهاش اگه کار کنی سخن میگه 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
خواهش میکنم چند تا آگهی بچسبونید تو پارک برسونید به صاحبش عروس هلندی بدون صاحب اصلیش افسرده میشه م ...

اگه بتونم انجامش میدم تو دیوارم دوستان گفتن آگهی کنم و انجامش میدم دلم نمیخواد اذیت شه

به پشتش اصلا دست نزن که عصبانی میشع.

حتما حتما حتما سرش رو نوازش کن 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
زدم گوگل زده بود البینو  کاملا سفیده

من یدونه تازه برا دخترم خریدم سفیده بدنش یکمی به سمت کلش زرده البته این هنوز دوماهشه شاید پرای سرش نریخته جایگزین سفید در بیاد دلی پرنده فروشی بهم گفت لوتینو 

به من گفت برا اینکه دستی بشه یکی دو روز اول همینطوری بذار تو خونه باشه عادت کنه بعد بغلش کن گردنشو ناز کن رو دستت بگیر صورتش ولی رو به خودت باشه آروم میشه 

دخترم یه پلاک و زنجیز اسم خودش داشت استیل به هوای جوییدن اون همش بغل دخترم می رفت اونم می جویید دخترمم نازش می کرد الان قفلشو شکسته دیگه راحت شده   

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اگه بتونم انجامش میدم تو دیوارم دوستان گفتن آگهی کنم و انجامش میدم دلم نمیخواد اذیت شه

عزیزم ما توی شیپور خیلی می‌بینیم بچه های زیر ۱۰ سال عروس هلندی هاشون گم میشه بعد خانواده آگهی میزنه بچمون حالش خوب نیست بخاطر گم شدن عروس هلندی . شماهم اگه به پرندگان علاقه دارید یک دونه خریداری کنید اونم از همون بچگی به شما عادت‌ میکنه🙃

صاحب اصلیو پیدا نمی کنی اینا پرواز می کنن فاصله می گیرن میبینی یکی الکی میاد میگه من صاحبشم از کجا می خوای بفهمی همه شکل همن 

یه مدت بغل کن نازش کن بهت عادت می کنه طفلک و ولش کنی گربه می خورتش

من یدونه تازه برا دخترم خریدم سفیده بدنش یکمی به سمت کلش زرده البته این هنوز دوماهشه شاید پرای سرش ن ...

نمیدونم این سنش چیه یا جنسیتش چیه تو پارک پیداش کرده بابام خیلی مظلوم و آرومه میخوام نازش کنم ولی میترسم چون بهم عادت نداره اذیت شخ🥺

نمیدونم این سنش چیه یا جنسیتش چیه تو پارک پیداش کرده بابام خیلی مظلوم و آرومه میخوام نازش کنم ولی می ...

یکی دو روز نازش نکن یا همونطور که تو قفسه آروم دمش رو ناز کن اگر دیدی واکنش نداد بیارش تو بغلت نازش کن این پرنده دستی بوده عادت داره به محبت