2777
2789
عنوان

آقا من از مردا متنفرم به کی بگممم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 36 پست

میدونی شرایط شماوخانوادت خوب یه مقداربادیگران متفاوته منظورم اونایین که خانواده کاملن والبته اوناهم مشکلات خاص خودشونو دارن..ولی اینقدرازخداعمرتو زندگی گرفتم که بگم بهت هرانسانی حتی پدرمادرادم اگه صدتابچه هم دورشون باشن بازم اون بچه هانمیتونن تمام وکمال کنارپدرمادرباشن ویانیازشون رورفع کنن.هرزن ومردی به جنس مخالفش نیازداره یه زن بتنهایی نمیتونه بارمشکلاتوبدوش بکشه..توفکرمیکنی مادرت خیلی دلش میخواست طلاق بگیره نه هیچ زنی دوست نداره بنیان زندگیش خراب بشه ولی چاره ای نداشت..مادرت الان دلش هزارباربیشتربرای شمااسترسی شده چون هنوز نمیتونی بپذیری که اونم نیازبه یه شریک توزندگی داره..اون نمیتونه تااخرعمرش تنهابمونه..همونطورکه شمامیای دردل میکنی باردلتوسبک میکنی اونم نیازداره حرف دلشو کسی بشنوه..دغدغه هاومشکلاتشوتقسیم کنه باکسی تابتونه بارزندگیشوباهاش به سرانجام برسونه..شایدداییت کنارش باشه یاخاله اما همیشه نیستن تایه حدی میتونن داداشت که ولتون کرده پدرهم که هیچ...پس نبایدخرده بگیری به مادرت..داییت یااقوام تاکی میتونن مشکلات مادرتون روبدوش بکشن؟؟شماهم که هنوز اونقدرمستقل نیستی بتونی کاری کنی حتی مستقل هم باشی بازم کمه برای یه مادر...زن توزندگی به محبت ارامش ونوازش نیازداره تااسترسا وفشارای روزمره روشون کمتربشه خیلی بیماریهابخاطرروح وروان ایجادمیشه توکه دوست نداری مادرت دچارحملات قلبی مشکلات زنانگی وجنسی واعصاب داغون وروانی بشه؟..زن سختشه این حجم ازسختی روتنهایی تحمل کنه..مادرت الان اززندگی قبلیش فقط یه دلشکسته وزخمای بجامونده ازش داره شمااگه نمیتونی کاری براش بکنی حداقل یکم مرحم باش براش..یه روزی میرسه عشق واردزندگیت میشه اونوقت بازم میتونی بیست وچارساعته کنارمادرت باشی نهههه.بایدبچسبی به زندگیت وزندگی کنی..شایدالان بگی ازمردامتنفرم اماشماهم کم کم احساسات خشم وکینه درونت بالاخره بابالارفتن سن وسالت میخوابه فراموش نمیشه اما کم‌کم نیازپیدامیکنی ازاینکه کسی کنارت باشه هم وغم دلتوباهاش سهیم بشی.زندگیتوباهاش بسازی واون نداشته هاتوجبران کنی وعشق مادری هم سراغت میادومادرمیشی ودغدغه مادرتواینجامیفهمی...اونوقت مادرت توتنهایی توسن بالاچیکارکنه وقتی شمابری دنبال زندگیت..نه پسری ن یاوری ن همسری...عزیزم بیاعاقلانه فکرکن واحساساتتوکنترل کن وکنارمادرت زندگی خوب بساز...هردوبه ارامش برسیداصلا شایداون اقایی که بامادرت وصلت کرده ازپدربرات بهترباشه وجاشوبتونه تایه حدی پرکنه شایدبتونه تکیه گاهت بشه پس زودعجولانه رفتارنکن وبهشون فرصت بده به خودت فرصت بده به مادرت واون اقا فرصت بده وزندگی کنید..بگذارزمان بگذره وتااروم بشی به هدفات فکرکن به اینده قشنگ که بسازی وبزارمادرت زندگی کنه..اگه پذیرشش برات سخته حداقل باهاشون بحث نکن ودخترمادرت باش واروم کنارشون زندگی کن وروی هدف واینده شغلی وپیشرفتت تمرکز کن...امابازم میگم فرصت بده بخودتون...امیدوارم زندگی قشنگی بسازی باتلاشت کنارمادرت..یک روز برسه ادم حسرت داشتن مادربدلش میمونه شماخداروشکرمادرت هست زندست اگه دورازجون برسه ونباشه چی ؟؟پس تاهست کنارش باش وخوشحال زندگی کن.امیدوارم خدابهتون سلامتی بده.زندگی بالاپایینش خیلیه ولی تلاش میخوادوپشتکار..ببخشیدطولانی شد..امیدوارم موفق باشی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی شرایط شماوخانوادت خوب یه مقداربادیگران متفاوته منظورم اونایین که خانواده کاملن والبته اوناهم ...

ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و تایپ کردین

باید رو خودم کار کنم خیلی سخته اما اینجور که میگین چاره ای ندارم🥲💔

قربونت برم چقدر سختی دیدی  توروخدا قوی باش اینده ات بساز  تو میتونی عزیزم

عزیزمی 

انشالله بتونم کنار بیام با این شرایط فعلا هدفم اینه مامانم باهام حرف بزنه آخه هر چی مرده میگه گوش میکنه🥲

عزیزم بهت گفتم خودخواهیو حسادتو  بزار کنار تو که دیگه بچه نیستی با اینکارا زندگی اونارو هم جهنم ...

آره بچم بخدا🥲💔

مث یه بچه ای ک نمیخاد خوراکیشو با یکی دیگه تقسیم کنه

یا مادرشو

ممنونم ازتون

آره بچم بخدا🥲💔 مث یه بچه ای ک نمیخاد خوراکیشو با یکی دیگه تقسیم کنه یا مادرشو ممنونم ازتون

چه خوبه که سعی میکنی درک کنی عزیزم خوشحالم که لجباز نیستی و به خودت فرصت فکر کردن میدی 😊

درسته سخته اما تو میتونی کنار بیای مطمعنم حتی اونقد که  بتونی با  شوهر مامانتم رابطه خوبی داشته باشی فقط خودتو درگیر روابطشون نکن و فقط رو‌خودت تمرکز کن به پیشرفت خودت فکر به درست به ایندت تمام تلاشتو بکن زندگیتو بسازی عزیزدلم اونا هم هر طور بودن دعوا کردن با هم نکردن  عاشق بودن عصبی بودن اصلا خودتو درگیر نکن دوتا ادمن سنشون و تجربشون به اندازه ای هست واسه زندگیشون تصمیم بگیرن تو فقط تمرکزت رو پیشرفت خودت باشه سخته اما بتونی انجامش بدی بهترینا رو واسه خودت میتونی بسازی☺️❤️