2777
2789
عنوان

خون ریزی بد از سزارین

91 بازدید | 8 پست

سلام . من ۲ ماهه سزارین کردم تا نزدیک ۱۵ روز پیش خونریزی داشتم رفدم دکتر دارو داد بد ی مدت قط شد سونوهم نوشت مشکلی نداشتم. ۵ و۶ روز پیش رابطع محافظت نشده داشتم و فرداش قرص اورژانسی خوردم از اون ب بعدم شرو کردم قرص لاینسترول خوردن الان ۶ روزه میگذره از قرص خوردم بازم خونریزیم از دیشب شرو شده چیکار کنم قرصا رو بخورم بنظرتون؟ اخه چرا باز شرو شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجور شدم وسط قرص ال دی خوردن اومد ولی واقعا پری بود خونریزی شدید ولی باز یه هفته ای تموم شد از بعدشم دیگه هیچی نداشتم تا پری بعدی

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
ینی الان قرصا رو بخورم یا ن؟ باردار نشم یهو

جلوگیری کنی نمیشی باید مواظب باشی چون الان بدنت گیراییش بالاست از لحاظه باروری مگه شیر نمیدی؟

بهتره قرص نخوری از چیزای دیگه برا جلوگیری استفاده کن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

وای اورژانسی خیلی بده .من ۳ ماهه هورمونام درست نشده هنوز .

خیلی اشتباه کردی ک هنوز هورمونات درست نشده ،رحمت هنوز وضعیتش درست نشده زدی با اورژانسی ترکوندیش دوباره.

دیگ گذشته ولی حتماااا فکری ب حال روش پیشگیری بکن .بدنت داغون میشه گلم