2777
2789

۳۸هفته و چهارروزم از دیروز درد مث پریودی دارم ک هر یک ساعت هس و مدتش کمترم نشده 

از طرفی شکمم سفت میشه همش جوری ک ب معدم فشار میاد و نفسم تنگ میشه نمیدونم اینا انقباضن یا جنین خودشو جم میکنه؟ 

اگ تجربه دارین بگین چ مدت طول کشید درداتون از یک ساعت کمتر بشه فاصلش ؟

میخام برم دکتر ولی تاموقع اگ تجربه دارین بگین مرسی

احتمالا داری امادگی پیدا میکنی زنگ بزن۴۰۳۰ بپرس

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون شما تجربه زایمان طبیعی نداری؟

چرا دارم ولی برا من رفتم با سرم دردمو اورده منم اولش هی میگرفت ول میکرد سفتم میشد شکمم خلاصه خیلی درد کشیدم انشالله ب سلامتی زایمان کنی 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
چرا دارم ولی برا من رفتم با سرم دردمو اورده منم اولش هی میگرفت ول میکرد سفتم میشد شکمم خلاصه خیلی در ...

همش حس میکنم برامنم اخر با امپول فشار میشه 

دکترم گفته تا ۱۰ اگ زایمان نکنم باید با سرم فشار زایمان القا کنه 

مرسی

من الان ۳۹ هفته م شنبه ۴۰ هفته میشه همین درد هارو دارم هربارم‌میرم دکتر میگن رحمت باز نشده اینا درد های اولیس عادیه من دکتر گفت اگه نی نی بعد غذا تکون هاش کم بود بعد بیا یا کیسه اب پاره شد یا خون ریزی مثل پریودی داشتی بیا . من رفتم واسه معاینه یه روز خون روزی داشتم گفتن برو عادیه . حالا واسه شنبه ختم بارداری دادن باید برم‌با امپول فشار زایمان‌کنم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من الان ۳۹ هفته م شنبه ۴۰ هفته میشه همین درد هارو دارم هربارم‌میرم دکتر میگن رحمت باز نشده اینا درد ...

وای چقدر سخته دلم نمخاد هی باید منتظر علایم و منظم شدنش باشم 

جنین شماهم خودشو سفت میکنه 

وای چقدر سخته دلم نمخاد هی باید منتظر علایم و منظم شدنش باشم  جنین شماهم خودشو سفت میکنه

اره خیلی زیادم خودشم سفت میکنه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

منم ۳۴ هفته و ۳ روزمه  از دیشب بچم غروبی که میشه میاد سمت چپ خودشو سفت میکنه بنظرتون طبیعیه؟

اره طبیعیه 

من یک سمت نبود کل شکمم هس ک رفتم دکتر خداروشکر چیز خاصی نبود شماهم نگران نباش

من رفتم دکتر عصر گف طبیعیه تاریخ زایمانتون کیه

فردا باید برم بستری شم‌چون خودم درد ندارم باید امپول فشاربزنن 

فردا باید برم بستری شم‌چون خودم درد ندارم باید امپول فشاربزنن 

عزیزم 

برات دعا میکنم انشالله زایمان راحتی داشته باشی منم ۱۰ باید مث شما زایمان کنم برا منم دعا کن 

اگر شرایطت اوکی بود بیا شرح زایمانتو بگو بهم

عزیزم  برات دعا میکنم انشالله زایمان راحتی داشته باشی منم ۱۰ باید مث شما زایمان کنم برا منم دع ...

فدات گلمم حتمآ ایشالله شماهم به سلامتی نی نی تو بغل بگیری