2777
2789
عنوان

دعای از بین بردن محبت بین زن و شوهر

1634 بازدید | 20 پست

سلام دوستان بنظرتون اینجور دعاها واقعا هستش و عمل میکنه؟؟راستش من و همسرم نزدیک چندماهه سرِ چیزهای بیخود خیلی بحث و مشاجره داریم و حس میکنم خیلی نسبت به هم سرد شدیم از رفتار و اخلاق بگیرد تا حتی رابطه ج ن س ی....واقعا بدون دلیل نمیدونم حس میکنم طلسمی چیزی بینمون هست. آخه ما خیلی عاشقانه همدیگر و دوست داشتیم و همه هم میدونن و همیشه تعریف میکردن....نمیدونم دیگه باید چیکار کنم!!!

بله طلسمه هرچیزی هست 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صوت بقرع بزار توی خونه پخشش شه

ایت الکرسی و چهارقل زیاد بخوون

اگ یوقت دعوا شدید پیش اومد براتووون یعنی طلسم هس ، چون وقتی دعا باشه 

این صوت بقره   خوبه عالیه وقتی میزارید میخاد دعارو باطل کنه باهاش  مقابله میکنه ، باعث میشه

موکل دعا بندازه توی خونه تا دعارو پخش نکنی این خودش نشونه  طلسم بودن هس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
صوت بقرع بزار توی خونه پخشش شه ایت الکرسی و چهارقل زیاد بخوون اگ یوقت دعوا شدید پیش اومد براتووون ...

منظورتون اینه که صوت بقره بزارم و درهمین حین اگه بینمون دعوا و بحث شد یعنی طلسم هست بینمون؟؟

از کجا میشه فهمید طلسم شدیم؟؟

باطل و سحر بنویس بنداز گردن خودت و جیب شوهرت باطل میشه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
چطوریه؟

از تو نت سرچ کن بنویس رو کاغذ 

ببخشید چی باید سرچ کنم؟  دعای باطل سحر؟

آره 

منظورتون اینه که صوت بقره بزارم و درهمین حین اگه بینمون دعوا و بحث شد یعنی طلسم هست بینمون؟؟

ببین عزیزم سرچ کن   صوت بقره تند سری  

تند سریش  دوساعته حدودا ولی تند سریشو نگیری چهارسااعت میکشه

شما از فردا بزار 

اول اینک  قبل اذان ظهرر ی ربع قبلش  

اسفند دود کن 

چهارقل و ایت الکرسی بخون بلند بلند اونم دود کن پخش شه خونتووون

و بعد اذان داد صداشووو زیاد کن 

بعد اذان صوت بقره بزار  یا هروقت تونستی 

بقره رو بزار 

فرقی نداره

حالا اگ سردرد گرفتی  حالت تهوع گرفتی 

حس تنگی نفس گرفتی چیزی بیخودی خرابرشد توی خونه

بعد اگ شب شوهرت اومد دعواتون شد اینا نشانه طلسمه

اینم بگم اگ دیدی اولین روز اعلایم خودشو نشون نداد ادامه بده تا یک هفته 

ولی فک کنم دومین روز خودشو نشون بده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖