2777
2789

بچه ها بیاید از زندگی با شوهر عصبی و روانیم  بگم...تورو به اون خدا اگه هرکسی شرایطش مثل منه بگه بهترین راه کار چیه ؟ امروز انقدر گریه کردم چشام پف کرده و متورم شده  😭😭... شوهرم یهو سر یه مسائل بعضا جزئی یه جوری عصبی میشه که ازش میترسم به خدا جدیدا نمیدونم لحظه ای که پرخاشگر میشه چه عکس العملی نشون بدم؟ اگه جواب بدم که قیامت میشه  اگه سکوت کنم بازم داد میزنه و ادامه میده اگه عذر خواهی کنم که فکر میکنه حق با خودشه 😭 یه آدمی میشه که من هرچی آروم و منطقیم میخوام توجیهش کنم که اشتباه میکنه اون فقط داد میزنه و بدتر میکنه ... تورو خدا کسایی که شوهرشون اینجوری بود چیکار کردن که خوب شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی میزنه؟

نرمال نیست

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

شاید باورت نشه ولی علت بسیاری از پرخاشگری مربوط به کمبود های بدن هست مثل ویتامینها آهن هورمون تیرویید 

کاش یه بررسی بشه اول و بعد برای درمان روحی اقدام کنی

خدایا عزیزانم رو حفظ کن 
مشاوره راضی نمیشه بیاد؟ یا اینکه وقتی عصبانی هست محلش ندی تا اروم بشه تاثیری نداره؟

نه دیگه بدبختی من همینه که محلشم ندم هی باز داد میزنه و بدتر میکنه باز اصن یه وضعیه

نه اصلا اعتیاد نداره چون هر شیش ماه یه بار به خاطر  شغلش آزمایش عدم اعتیاد میگیرن

ببخشید عزیزم ولی شاید دلش باهات نیست اینجوریه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چند وقته اینجور رفتار هارو داره؟

اوایل ازدواج اگه دعوا میکردیم باز میومد حداقل بعدش از دلم در میاورد اما دو ساله حتی عذر خواهی نمیکنه و فقط با گذشت زمان آروم میشیم آشتی میکنیم همین

شاید باورت نشه ولی علت بسیاری از پرخاشگری مربوط به کمبود های بدن هست مثل ویتامینها آهن هورمون تیرویی ...

مرسی عزیزم به خدا با اینکه نمیاد پیش مشاور خودم دیگه تصمیم گرفتم بدم پیش روانپزشک حالشو توضیح بدم