2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای سی سال

304 بازدید | 8 پست

علت اینکه ازدواج نکردین چی بود

سخت گیری زیاد؛علاقه نداشتن به مردا.مشکلات خانوادگی .دیده نشدن.ظاهر نامقبول یا ....

اونایی که مشکل ظاهری یا رفتاری خاصی نداشتین و فقط بخاطر سخت گیری یا دیده نشدن مجرد موندین اگه تو سن مثلا ۳۵یا بالاتر کسی بیاد خاستگاریتون که یه ازدواح ناموفق داشته باشه و شرایط مالیش بخاطر مهریه همسر سابقش صفر شده باشه و پسر کاری و مومن و بااخلاقی باشه قبولش میکنید؟حاضرید شرایطشو درک کنید و از عروسی و طلا و خرجای اضافه صرف نظر کنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم من خودم الان همسن شما هستم و میدونم دیگه واقعا زمان زیادی نیست شما ازدواح کنی لوندی تازه عروسا رو داشته باشی بعد زایمان کنی بچع داری کنی ...خب چند سالگی استارت اینا رو بزنی؟ ازدواج کن فقطططط مطمئن شو دلیل آقا برای طلاق منطقی بوده و طرف مشکل حادی نداشته باشه