فضول۱۷ مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 عنوان میخوان منو ب زور بدن بهش.. | مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 44 پست خانوادم میخان منو ب زور بدن بهشقرصی هست بخورم ک خونمون بهم نخوره؟ لطفاا بهم بگین توروخدا دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋 1402/03/03 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فضول۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 دوستان پسره میفهمه نمیخوامش!!متوجه اید؟توروخدا نمک رو زحمم نپاشینی قرصی چیزی معرفی کنین خونمون بهم نخوره فقد دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 12679 نیاز به مواد نیست یه ژلوفن هم بخوره شب قبل آزمایش جواب اعتیادش مثبت نیشه ،دارو مشخص..بازم میزنه منفی تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 کدئین بخور نزدیک صبح متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
happygirls عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6242 وای نه سیگار بکشم مشخص میشه تو ازمایش؟ میخوام خونمون بهم نخوره نه معلوم نمیشه سیگار خودشم باورش نمیشه تو خون نشون بده استامینوفن کدعین بخور مثبت نشون میده ازمایش فک میکنن معتادی فوقش ۲۰روز زوری میری کمپ 😁
فضول۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 نه معلوم نمیشه سیگار خودشم باورش نمیشه تو خون نشون بده استامینوفن کدعین بخور مثبت نشون میده ازمایش ف ... 😭😂😂نهههه دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 12679 هیچکس نمیتونه زورت کنه ...حتی پدر مادرت..بگو نه نمیکشنت که نهایت یک چندوقتی غر میزنن یابدرفتاری میکنن. تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 😭😂😂نهههه کمپ بهتر از ازدواج با اونه بخدا متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
قاصدک۱بهارییی عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 5990 ،دارو مشخص..بازم میزنه منفی نه مثبت میزنه شوهر من نمیدونست ژلوفن خورده بود مثبت شد تو گوگل بزن توضیح داده از سه روز قبل آزمایش ژلوفن و استامینفون نخورید کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
فضول۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 هیچکس نمیتونه زورت کنه ...حتی پدر مادرت..بگو نه نمیکشنت که نهایت یک چندوقتی غر میزنن یابدرفتاری میکن ... دارم میگم بزور میخوان منو بدن بهششما میگی اینجور؟اگ ب حرف من بود من هزاران بار حرف زدم تهدید کردم همچیب پسره گفتم نمیخوامتنمیشه هیچ جوره نمیشه دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
قاصدک۱بهارییی عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 5990 جدی؟ آره عزیزم جدی کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
فضول۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 نه مثبت میزنه شوهر من نمیدونست ژلوفن خورده بود مثبت شد تو گوگل بزن توضیح داده از سه روز قبل آزمایش ژ ... خب چیشد اخرشمیخوام خونمون بهم نخوره وگرنه قرار مدار عقدو میزارن دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 12679 اصلا دارو تست رو مثبت نمیکنه...دز دارو مخدرش مشخص.. تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
فضول۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 اصلا دارو تست رو مثبت نمیکنه...دز دارو مخدرش مشخص.. پس من چیکار کنم که خونم بهش نخوره؟؟ دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 12679 نه مثبت میزنه شوهر من نمیدونست ژلوفن خورده بود مثبت شد تو گوگل بزن توضیح داده از سه روز قبل آزمایش ژ ... من خورده بودم والله روز ازمایش بهشون گفتم گفتن دز دارو و...مشخص..دقبقا هم منفی بود تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰