2777
2789
عنوان

میخوان منو ب زور بدن بهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای  نه سیگار بکشم مشخص میشه تو ازمایش؟ میخوام خونمون بهم نخوره

نه معلوم نمیشه سیگار خودشم باورش نمیشه تو خون نشون بده استامینوفن کدعین بخور مثبت نشون میده ازمایش فک میکنن معتادی فوقش ۲۰روز زوری میری کمپ 😁

😭😂😂نهههه

کمپ بهتر از ازدواج با اونه بخدا 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

،دارو مشخص..بازم میزنه منفی

نه مثبت میزنه شوهر من نمیدونست ژلوفن خورده بود مثبت شد تو گوگل بزن توضیح داده از سه روز قبل آزمایش ژلوفن و استامینفون نخورید 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
هیچکس نمیتونه زورت کنه ...حتی پدر مادرت..بگو نه نمیکشنت که نهایت یک چندوقتی غر میزنن یابدرفتاری میکن ...

دارم میگم بزور میخوان منو بدن بهش

شما میگی اینجور؟

اگ ب حرف من بود من هزاران بار حرف زدم 

تهدید کردم 

همچی

ب پسره گفتم نمیخوامت

نمیشه هیچ جوره نمیشه

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
جدی؟

آره عزیزم جدی

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
نه مثبت میزنه شوهر من نمیدونست ژلوفن خورده بود مثبت شد تو گوگل بزن توضیح داده از سه روز قبل آزمایش ژ ...

خب چیشد اخرش

میخوام خونمون بهم نخوره وگرنه قرار مدار عقدو میزارن

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
نه مثبت میزنه شوهر من نمیدونست ژلوفن خورده بود مثبت شد تو گوگل بزن توضیح داده از سه روز قبل آزمایش ژ ...

من خورده بودم والله روز ازمایش بهشون گفتم گفتن دز دارو و...مشخص..دقبقا هم منفی بود

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰