2777
2789
عنوان

میخوان منو ب زور بدن بهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 44 پست
دارم میگم بزور میخوان منو بدن بهش شما میگی اینجور؟ اگ ب حرف من بود من هزاران بار حرف زدم  ته ...

زوری نمیتونن ...شما وقتی بگی نه میکشنت؟؟ تازه گذشته ازاینم میتونی بری دادگاه واین یک جرم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زوری نمیتونن ...شما وقتی بگی نه میکشنت؟؟ تازه گذشته ازاینم میتونی بری دادگاه واین یک جرم

از دی تاحالا من دارم زجر میکشم 

وقتی گوش نمیدن حرف منو من چیکار کنم؟؟

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋

عاقدم که بیارن خطبه عقدم بخونن بازم بگو نه..تا بله نگی که عقدی نمیشه..اوناهم نمیکشنت که

خب چیشد اخرش میخوام خونمون بهم نخوره وگرنه قرار مدار عقدو میزارن

هیچی دیگه دوباره سه روز بعد رفتیم آزمایش دادیم اوکی شد  ولی اینکه چی بخوری خونتون بهم نخوره نمیدونم والا مگه اینکه نذر و نیاز کنی تا جدی جدی خونتون نخوره به هم ولی به نظرم به پسره با زبون خوش و مظلوم نمایی و گریه بگو دوستت ندارم نمیخوامت خونوادم به زور میخوان منو بهت بدن چجوری میخوای با کسی باشی که دلش باهات فقط جسمش مال تو میشه اما فکر و قلب و احساسش هرگز 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

من خاله م زوری دادنش حتی یادمه روز عقدش رفت انباری بیرون نمیومد به بدبختی اوردنش بیرون.همش میگفت نمیخوامش زشته،سیاهه،دوستش ندارم و...اما پدربزرگ من خیلی دوست داشت داماد رو..خلاصه ازدواج کردن الان خیلی سال میگذره یعنی جون خاله م بند به شوهرش..اینقدر که این مرد خوبه ازهمه نظر..همش میگه چقدر خر بودم که نمیخواستمش.. الان بچه بزرگ خاله م امسال نامزد کرد یعنی حساب کن تمام این سالها حتی یکروز هم پشیمون نشد که چرا بله گفت همش میگه خدا بیامرز بابامو که زوری منو داد 

ان شاء الله جریان شماهم ختم به خیر بشه..اگه ادم خوبیه خدا مهرش رو به دلت بندازه اگه نه که خودش کاری کنه که وصلت انجام نشه..

دوستان پسره میفهمه نمیخوامش!! متوجه اید؟ توروخدا نمک رو زحمم نپاشین ی قرصی چیزی معرفی کنین خونمون ...

عجب زبون نفهمیه بهت گفتم به زبون بگیرش گریه کن بگو خونوادم تحت فشازم گذاشتن مظلوم نمایی کن دلش بسوزه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

البته نمیدونم این راهکار میشه یانه اما به نظرم روزی که رفتی ازمایشگاه به مسئول اونجا یواشکی بگو ازش خواهش کن که دخل ببره تو ازمایش البته بازم میگم نمیدونم بکنن یانه..حالا تو بگو شاید دلش سوخت و قانون شکنی کرد