agrs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 24 عنوان امتحاننننن🗿🚶♀️ 114 بازدید | 12 پست واعی🗿قراره پاره بشم امتحان ریاضیییی اونم شنبه از کل کتاب ازمون امتحان میگیرن🗿یادمه از کلاس اول تا الان که هفتمم از ریاضی متنفر بودم🗿فقط کمکککک از این جهنم نجاتم بدیننن🗿 1402/03/03 | 22:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barf1401 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 5488 خواب دیدم دو نفر مسئله ریاضی حل میکردن از خواب بیدار شدم دیگه نخوابیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12132 منم ریاضی دارم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 6735 ببین یه فیلمایی هست برای شب امتحان نزدیک 50 سال پر تکرار سال های گذشته رو توضیح میده اون رو ببین بعد از توضیح هر سوال فیلمو نگه دار خودت بنویس حل کن . دوبار فیلمارو ببین حتمافرمول هارو حفظ کن . نمونه سوالات پارسال رو حل کن . تمرینات کتاب یادت نره
agrs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 24 زیستو چیکار کردی؟ اونو خداروشکر خوب دادم فقط مطالعات ریاضی با قرآن مونده
agrs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 24 ببین یه فیلمایی هست برای شب امتحان نزدیک 50 سال پر تکرار سال های گذشته رو توضیح میده اون رو ببین بعد ... تو فرشته اییییی❤
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 6735 تو فرشته اییییی❤ قربونت عزیزم . تایم زیاد داری حتما شروع کن بخون نزار واسه روز آخر مطمئن باش نمره ی بالا میگیری
agrs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 24 قربونت عزیزم . تایم زیاد داری حتما شروع کن بخون نزار واسه روز آخر مطمئن باش نمره ی بالا میگیری امروز فقط خوابیدم فردا حتما شروع میکنم