2777
2789

سلام لطفا کمک کنید صلوات میفرستم باهاتون لینک کلاس انلاین رو برام فرستادن که باید از طریق گوگل میت وارد میشدم دیر نصب کردم و هر چی درخواست ورود دادم نشد بهم گفتن باید جیمیلم ست بشه یعنی چی.؟ اون پایین جیمیلم بود و اینکه ی جا خوندم جیمیل باید فعال بشه چطوریه بلد نیستم یا اینکه کلا کلاس دیگه تموم شده بوده چطوریه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی لینک میزنی بعد ادرس حساب جمیلت میاد میزنی روش صفحه باز میشه ک دوربین و صدا باز کنی بعد گزینه درخواست میزنی ، تا کسی ک بهت لینک داده اجازه ورود نده تو نمیتونی وارد کلاس بشی باید منتظر بمونی یا زنگ بزنی ب اونی ک لینک داده بگی اجازه ورود بده

حس خوبیه خداتکیه گاهت باشه  
وارد حساب گوگل شدی؟ یعنی جیمیلت اوکی هست؟ احتمالا کلاس تموم شده چون خودم فقط روی لینک میزنم جیمیل ا ...

منم روی لینک میزنم میفته مرورگر گوگل میت بعد جیمیلم خودش اون پایین میفته بعد درخواست پیوستنم میزنم

ممنون لطف کردی بعدش به نظرتون کلاس زبان انلاین اینجوری خوبه ایا 

بستگی ب یادگیری خودتون داره ،ولی خودم از دوره های رضا ارش نیا استفاده میکنم خیلییییییییی خوبه

منم روی لینک میزنم میفته مرورگر گوگل میت بعد جیمیلم خودش اون پایین میفته بعد درخواست پیوستنم میزنم

درسته دیگه ...اون باید اجازه ورود بده تا بتونی وارد بشی